1hónapja csinálom a diétát, sokat ront, ha ma eszem muffint?
Figyelt kérdés
1hónapja nem ettem semmilyen édességet, egészséges kajákat eszem, és kenyér helyett puffasztott rizsre váltottam:)
nem kell sokat leadnom, maximum 2-3kg-ot, de ez a legvége, pont ezért a legnehezebb. nagyon megállítja a fogyást, ha ma eszem pár db muffint? vagy inkább bírjam még ki, és álljam meg? normális válaszokat várok:) L/17
2011. dec. 3. 12:26
1/4 anonim válasza:
ha a kalóriaigényeden belül maradsz, nem.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is 1-2darabot megehetsz,legfeljebb figyelj,hogy mit eszel vacsira.
3/4 anonim válasza:
nem ront sokat de azért ne egy egész tepsivel egyél meg belőle.
4/4 anonim válasza:
Ne gorcsolj rá, az csak muffin, nem maga a sátán, aki rádvarázsol 20 kilót, ha megeszel 1-2 darabot. Idonként az édesség is belefér és ha nem puszilod be az egész tepsit, akkor nincs mitol félni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!