Ha ezt így csinálom lehet valami eredménye?
Naponta, vagy legalábbis hetente 3-4 szer (vizsgaidőszakban ahogy időm engedi) lejárok kondiba másfél órát futni. Mellette este 6 tól nem eszek, addig próbálok többször (5) kevesebbet.
Tudom, hogy pl a tészta nagyon hízlal. De belefér néha egy két spagetti? v próbáljam meg teljesen hanyagolni a fehérlisztből készült dolgokat?
ha nem alszol este 7-kor, akkor miért nem eszel 6 után? :S
fehér lisztes holmik nem embernek valók, de ha erre vágysz, és nem jó a teljes kiőrlésű lisztes tészta vagy egyéb megkerülése a dolognak, hát edd. lényeg, hogy jó étvággyal tedd, ha már eszed, és tényleg ne legyen rendszeres. és egyél legalább fehérjét 6 után is (fekvés előtt 1-2 órával).
Hát azért gondoltam, h nem nagyon, mert 6 után általában már megs e mozdulok kb. Szval akk már csak zuhi, gép, tv, alvás. ( kivéve a kimozdulok barátokkal)
De pl megnéztem a tésztámat, amit emrég vettem, hol szerepel rajta, hogy milyen liszt? mert ezen még a liszt szó sincs rajta :D
idealizált esetben az "összetevők" szó mögött található lenne valami "búzaőrlemény" vagy erre utaló szó, utána esetleg tojás, tojáslé vagy ilyesmi.
persze mint tudjuk, az ideális eset elég ritkán fordul elő.
más: amíg nem érzed magad autónak, addig ne csak menet előtt tankolj magadba üzemanyagot. ha már eszel egy mennyiséget egy nap, akkor azt próbáld egyenletesen. ez különösképp igaz az építéshez használt tápanyagokra, tehát a zsírokra és fehérjékre. nem véletlen éjszaka a legmagasabb a növekedési hormon szintünk, nagy mértékű fehérje szintetizáció zajlik stb.. lényeg hogy olyan folyamatok, amik miatt élsz, és ezeknek is anyag igényük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!