Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ezt így csinálom lehet...

Ha ezt így csinálom lehet valami eredménye?

Figyelt kérdés

Naponta, vagy legalábbis hetente 3-4 szer (vizsgaidőszakban ahogy időm engedi) lejárok kondiba másfél órát futni. Mellette este 6 tól nem eszek, addig próbálok többször (5) kevesebbet.

Tudom, hogy pl a tészta nagyon hízlal. De belefér néha egy két spagetti? v próbáljam meg teljesen hanyagolni a fehérlisztből készült dolgokat?

2011. nov. 17. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hanyagolni...Vannak spagetti tészták amelyek nem fehérlisztből készültek.
2011. nov. 17. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
ha este 7 körül már alszol, akkor minek a spagetti? :)
2011. nov. 17. 19:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Az általábanra szólt, nem konkrétan estére. Hanem hogy ebédre egy spagetti belefér e, v ilyesmi. nem most. Am meg nem alszok 7 kor
2011. nov. 17. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:

ha nem alszol este 7-kor, akkor miért nem eszel 6 után? :S

fehér lisztes holmik nem embernek valók, de ha erre vágysz, és nem jó a teljes kiőrlésű lisztes tészta vagy egyéb megkerülése a dolognak, hát edd. lényeg, hogy jó étvággyal tedd, ha már eszed, és tényleg ne legyen rendszeres. és egyél legalább fehérjét 6 után is (fekvés előtt 1-2 órával).

2011. nov. 17. 21:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát azért gondoltam, h nem nagyon, mert 6 után általában már megs e mozdulok kb. Szval akk már csak zuhi, gép, tv, alvás. ( kivéve a kimozdulok barátokkal)

De pl megnéztem a tésztámat, amit emrég vettem, hol szerepel rajta, hogy milyen liszt? mert ezen még a liszt szó sincs rajta :D

2011. nov. 18. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:

idealizált esetben az "összetevők" szó mögött található lenne valami "búzaőrlemény" vagy erre utaló szó, utána esetleg tojás, tojáslé vagy ilyesmi.

persze mint tudjuk, az ideális eset elég ritkán fordul elő.

más: amíg nem érzed magad autónak, addig ne csak menet előtt tankolj magadba üzemanyagot. ha már eszel egy mennyiséget egy nap, akkor azt próbáld egyenletesen. ez különösképp igaz az építéshez használt tápanyagokra, tehát a zsírokra és fehérjékre. nem véletlen éjszaka a legmagasabb a növekedési hormon szintünk, nagy mértékű fehérje szintetizáció zajlik stb.. lényeg hogy olyan folyamatok, amik miatt élsz, és ezeknek is anyag igényük van.

2011. nov. 18. 10:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi szépen a hasznos választ, figyelni fogok erre.
2011. nov. 18. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!