Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 175cm 67 kg-ról hogy fogyhatné...

175cm 67 kg-ról hogy fogyhatnék le 58kg-ra?

Figyelt kérdés

2011. nov. 30. 06:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát biztos, hogy nem átlagos énképe van, vagy ő is a kényelmes nagy átlagot képviseli, aki megelégszik a könnyű, egyszerű utakkal, ahelyett, hogy változtatna az étrendén egy keveset. Egyébként az én személyes véleményem a képekről az, hogy nem topmodell alkat a lány, de szerintem nagyon is szép, és meg is indoklom miért: gyönyörű nőies dereka van, lapos lapos a hasa. Körte alkatú azaz felsőtestre nem hízik, de alulra igen, neki csípőjét és a belső combját kell egy kicsit vékonyabbá formálnia, és nagyon csinos lesz. Pontosan a te példád egy nagyon jó adottságú szinte tökéletes lány, akinek fogyóznia NEM kell, csak egészséges életmódra kell áttérnie (táplálkozás+mozgás).
2011. nov. 30. 17:41
 12/17 anonim ***** válasza:

17.32: már bocsi, de ezt nagyon benézted. a csajnak blogja van, amiben annak rendje és módja szerint leírja, hogy heti 1-2 futás, heti 1 labdajáték (talán röpplabda) és 2 kondis edzése van.

meg mi az, hogy hájas de sovány? :D ha valakin van háj, az nem sovány, de mind1

2011. nov. 30. 21:14
 13/17 anonim ***** válasza:
ja és persze diéta is, de ez sztem egyértelmű
2011. nov. 30. 21:15
 14/17 anonim ***** válasza:

21:14

nem néztem be semmit, tök mindegy mit ír valami blogon, ha a teste másról árulkodik -lehet, hogy most sportol, vagy sportolt, de messze a valós energiaszükséglete alatt eszik vagy evett hosszú ideig - masszív narancsbőre van, néhol "lóg" a bőre

egy anorexiás nő is simán lehet hájas - mivel egy éhező ember szervezete egyetlen dologra törekszik, túlélésre - arra rendezkedik be, hogy bármi áron életben tartsa az agyad - ehhez azonnali zsírraktározásba kezd - mindent, ami nem életbevágóan fontos a túléléshez zsírrá alakít, izmot, csontvelőt - a csontvelő őssejtjei szép nagy zsírsejtekké alakulnak - pont ezért áll le az anorex tinik csontrendszerének fejlődése- és pont ezért van az, hogy egyes anorexiások testzsírszázaléka magasabb, mint egy sportoló, nagy testtömegű, nagy izomtömegű, de kissé túlsúlyos emberé ;)

2011. dec. 1. 09:37
 15/17 anonim ***** válasza:
na jó, ezen ne vesszünk össze, én személyesen ismerem a lányt, és tudom róla, hogy mit sportol, mit eszik. mellesleg azért így néz ki, mert elég nagy súlyfeleslege volt előtte, erről árulkodik a teste. ha megnézed, a felsőtestén semmi zsír nincs már, így kicsit vicces a "csontvelője is zsírrá alakult" feltételezés :D
2011. dec. 1. 09:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Akin sosem volt néhány kiló felesleg az könnyen beszél, hogy mennyi háj, meg zsír van a másikon. Ahogy leírtam a lány már majdnem tökéletes alakú, gratulálok az eredményéhez, legyen magára nagyon büszke, mert megérdemli. A narancsbőr is el fog tűnni, de nagyon lassan és csak akkor ha semmiféle olyan terméket nem eszik, amiben hozzáadott liszt meg cukor van, sportol, és esténként néhány percig a zuhany alatt kicsit körkörösen megmasszírozza azt bőrfelületet. Néhány hónap után jelentős a változás, nekem kb. fél évembe került mire sima lett ott a bőr. Amúgy eléggé kiakaszt, hogy ha valaki nem tökéletes csak majdnem akkor azt mondják rá, hogy zsíros, meg nincs alakja (pedig nézzünk pl. erre a lányra rá, nagyszerű alakot sikerült varázsolnia magának, csak már a finomítások vannak hátra), de az olyan lányokra akiknek széle-hossza egy, és nagy a hasuk is (ami nem tesz jót szívüknek), azokra meg mindenki csak legyint és azt mondja, hogy genetika, meg legalább van rajta mit fogni a pasiknak. A képen látható lánynak további sok sikert, nagyon ügyes vagy, légy magadra nagyon büszke, ez a te érdemed amit eddig elértél. :)
2011. dec. 2. 06:26
 17/17 anonim válasza:
Szerintem sem kell fogynod eleg vekony vagy!
2012. márc. 19. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!