Milyen a képen látható csajnak a hasa fogyni kellene neki vagy nem?
Én arra lennék kiváncsi hogy kövér, vagy ellég csúnya? talán elmegy?..és felülési gyakorlatok érnének -e valamit ennek a hasnak? (20 L)
létszi irj a válaszod mellé, 1 F vagy L bettűt..kösszi..
Diéta sok fehérjével és mindenféle torna ami a hasra derékra hátra combra megy,,,,kb.ilyen voltam 4hónapja tornázok és most már szép a hasfalam
Ja és + feszesítő testápolót is használj.
Bocs lemaradt az "L"betű:)))
43éves nő vagyok.
Elég régi a kérdés. Nem raknál fel új képet? Lefogytál már?
A kérdésre válaszolva szerintem nem ártana egy kicsit fogynod. Eléggé zsírosnak tűnik a tested. Bocsi az őszinteségemért.
Szia! Hát most így állok.:S: szerinted mennyi változott?
ha csak koplalsz ott fog maradni az a nagy bőrcsüngés amitől még visszataszítóbb leszel... mindenképpen inkább torna mint koplalás, egyél inkább csak mozogj:S + még rengeteg feszesítő meg zsírégető, ha lehet fürödj benne :D
meg milliómillió méregtelenítés, salaktalanítás, és lugosítás!!!
JA és csak a póz változott sztem inkább, attól kicsit kisebbnek tűnik, de ahhoz képest mikor csináltad az előző képet sztem ennyi idő alatt totál égés hogy még itt tartasz, gyanítom, hogy kamukérdés és csak valaki más képét mutogatod...
amúgy L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!