Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen a képen látható csajnak...

Milyen a képen látható csajnak a hasa fogyni kellene neki vagy nem?

Figyelt kérdés

Én arra lennék kiváncsi hogy kövér, vagy ellég csúnya? talán elmegy?..és felülési gyakorlatok érnének -e valamit ennek a hasnak? (20 L)

létszi irj a válaszod mellé, 1 F vagy L bettűt..kösszi..

[link]

2009. máj. 13. 16:42
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Szerintem sem vagy csúnya, sőt....!

32/F

2009. máj. 13. 21:58
 32/52 anonim ***** válasza:
88%

Ahogy elnézem, eléggé megoszlanak a vélemények.

Nem tudom milyen indíttatásból tetted fel ezt a kérdést, a lányok általában akkor kezdik el mások véleményét erről kérdezni, ha valami pasi van a háttérben :)

Nos, Te elégedett vagy magaddal?

A testalkatodat nézve, gyanítom szeretsz kajálni. Amíg le tudod mozogni a fölösleget addig nincs nagy gond. Most még fiatal vagy, könnyebben is megy. De gondolj bele, ha szülsz 1-2 gyereket, nem nagyon lesz időd lemozogni a fölöslegesen bevitt kalóriákat. Hízol tovább. Azt meg már nehéz leadni. Arról nem is beszélve, hogy a jelentős túlsúly mindenféle betegség kialakulásához vezethet. Aztán már akkor a lesz az úszógumi, hogy nem tudsz lehajolni, hogy bekösd a cipőfűződet, a zoknit is már csak mindenféle tornagyakorlatok során tudod felhúzni, lépcsőzésnél az első emeleten már nem kapsz levegőt, satöbbi. Inkább nem sorolom tovább, neten ezernyi oldal leírja.

Szóval igazából nagyon oda kell figyelni az étkezési szokásokra és a megfelelő mozgásmennyiség és minőség beiktatására.

Hidd el, tapasztalatból beszélek, és rengeteg kínlódáson vagyok túl, pedig amikor annyi idős voltam mint te, akkor sokkal vékonyabb voltam. Ha akkor lett volna annyi eszem mint most, illetve ha idő közben amikor elkezdtem "gömbölyödni" nem dőlök be ezeknek a " a duci nő is lehet vonzó" szövegnek, akkor megkíméltem volna magam egy csomó dologtól amik az önbizalmamat a béka feneke alá küldték.

Szóval, Te tudod, hogy ki vagy-e békülve saját pocakoddal, de hidd el nekem, érdemes észnél lenni, és ha nem is fogysz le, de ne hízz tovább!

2009. máj. 14. 08:40
 33/52 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem egy poci nem gáz, nekem is van, de kisebb. Ha állsz, lehet tök más az alakod, így ülve persze hurkásabb mindenki pocija... Szóval ezt neked kell érzeni, hogy jó-e vagy nem, de azért már ne hízz!:)
2009. máj. 14. 18:15
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
De neki ÁLLVA ilyen! Ez nem ülős kép!! Ő is leírta már.
2009. máj. 14. 21:08
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
hát ez az! nem tudom, mások hogy nem látják?!
2009. máj. 14. 21:10
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg inkább fekszik, csak úgy tartja a telefont a kezében, hogy attól a kép állónak tűnik. A haja nem véletlenül lóg a hónalja (és az ágy) felé. Ha ülne, vagy állna, a haja nem úgy esne.
2009. máj. 14. 21:16
 37/52 anonim ***** válasza:
56%
Nem csúnya. De tornázni kell! ^^
2009. máj. 18. 22:47
 38/52 anonim ***** válasza:
100%

utolsó előttit alátámasztja, hogy ha leszeditek a képet, és a gépen csináltok egy balraforgatást, látszik, hogy ez így miért fura, ...hát és akinek fekve ilyen...

de ha jól érzed magad, ne fogyj.

2009. máj. 19. 17:55
 39/52 anonim ***** válasza:
L/21
2009. máj. 19. 17:56
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tényleg. Ez egy fekvő kép.
2009. máj. 19. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!