Milyen a képen látható csajnak a hasa fogyni kellene neki vagy nem?
Én arra lennék kiváncsi hogy kövér, vagy ellég csúnya? talán elmegy?..és felülési gyakorlatok érnének -e valamit ennek a hasnak? (20 L)
létszi irj a válaszod mellé, 1 F vagy L bettűt..kösszi..
a hastánchoz jól állna:)nem gúnyból mondtam!De amúgy nem gáz szerintem, ha ülsz úgy tényleg nagyobbnak tűnik, állva biztos nem!Nekem is nagyobb a hasam ülve.Szerintem biztos csinos vagy:)
Amúgy egy kis mozgás soha senkinek nem árt;)Nekem is rá kéne magam szánnom:D
24/L
Hát ráférne a fogyás és a hasizom is. Amúgy az enyém is ilyen, csak éppen szülés után. De én már rajta vagyok a fogyáson, tornán két hónapja :) Tudom ajánlani.
22/L
Fogyókúra, fogyókúra és fogyókúra. És mozgás. Nem csak a hasra, mindenhová. Ha ez állókép, akkor meg pláne. És ne vegyél fel ilyen csipőgatyát, mert mivel ki van belőle a feneked, nem áll jól.
Hordj lazább gatyákat és hosszabb, bővebb fölsőket. Pl. egy tunika egy térdnadrággal simán jól néz ki, csinos és neked is jobban áll, mint a kihizott, szűk farmer.
34/n
szia!
Felülés helyett elöször futnia kellene,attol lemegy!
Szerintem ha téged nem zavar, akkor nem kell fogynod, ha téged zavar, akkor igen.
Szerintem nem csúnya. 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!