Milyen a képen látható csajnak a hasa fogyni kellene neki vagy nem?
Én arra lennék kiváncsi hogy kövér, vagy ellég csúnya? talán elmegy?..és felülési gyakorlatok érnének -e valamit ennek a hasnak? (20 L)
létszi irj a válaszod mellé, 1 F vagy L bettűt..kösszi..
Hát... Én nem vagyok ez a nagyon vékony-párti, de szerintem ne mutogasd magad, ha lehetséges...
Egy ép eszű, normális önkritikával ellátott ember látná magán is, hogy ez bizony közel sem tökéletes, ezen baromi sokat kellene dolgozni...
Szóval, a válaszom: kövér, és csúnya is..
Hát azért van hasa,bizony,de nyugi az enyém is ugyan ilyen!
Szerintem minden fajta mozgás segíthet ennek a lánynak ha Őt zavarja a hasa!Hasprés,aerobic vagy akár az otthon végezhető gyakorlatok is jók!A neten sok van belőlük,én is olyan másfél hete kezdtem aktívabban tornázgatni itthon...Sok sikert!
Nem bántásból írom, de szerintem csúnya. A hasprés nyilván ér valamit, de a zsírrétegtől nem nagyon lehet majd látni. Ha elég kitartó vagy, nem lesz lehetetlen...
34/nő
sztem ülve mindenkinek nagyobb a hasa,sztem annyira nem vészes.de a felülések sokat segítenek,vagy pl ha az ágyon teszed,akkor feküdj a hátadra a kezeddel kapaszkodj a fejed felett az ágyba és a lábaid emelgesd,psze a 2t együtt:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!