Hogyan lehet lefogyni fogyókúra nélkül? Elegem van már!
Nézd, mindenkire érvényes tuti megoldás nincs. A sok sport akkor teszi tönkre az ízületeid, ha kövér vagy. Először fogyj le, akárhogy, aztán kezdj el még többet mozogni. Figyeld a súlyod, ha emelkedik, akkor a következő napokban fogd vissza az evést. Idővel meg fogod találni azt az egyensúlyt, amiben annyit eszel, amennyit jólesik és annyit mozogsz, amennyi jólesik. Akkor a súlyod is be fog állni nagyjából egy értékre. Ahogy látod, most is stagnál, csak egy magasabb értéken.
Nem tudom alátámasztani, de nekem az az elméletem, hogy valaki minél aktívabb életet él fizikailag, annál alacsonyabb lesz az a súly, amit tart úgy, hogy annyit eszik, amennyi jólesik.
Persze bizonyos határok között, és az "annyi, amennyi jólesik", az tényleg annyi, amennyi jólesik, tehát nem zabálod addig magad, amíg kipukkadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!