Szöszi1994 kérdése:
Hogyan fogyhatok cm-ből?
Figyelt kérdés
Le kellene adni 6 cm a csípőmből és 5 cm a derekamból. 1 hónap alatt. Mit kellene csinálni!2011. nov. 25. 13:22
1/5 anonim válasza:
Dieta és mozgas :)probalj minel tobb rostot illetve fehérjedúsan étkezni, hagyd el a szénhidrátot, és vegezz csipore illetve derékra tornagyakorlatokat :)de helyi fogyas nincs..
3/5 anonim válasza:
nekem is a csipőmmel van a gond.... én aerobik gyakorlatot végzek rá:).. szerintem hasznos!
4/5 anonim válasza:
Ajánlom a zumbát, én ugyan nem egy hanem 3 hónap alatt 9 cm-t fogytam csípőből és 6 cm-t derékból. És nem elhanyagolható a plusz energia és jókedv sem amit ez a fajta mozgás ad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!