Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám száműzni végleg...

Hogyan tudnám száműzni végleg a finomított lisztet?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 00:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem téved :P
2011. nov. 25. 12:36
 12/20 anonim ***** válasza:
merthogy?:)
2011. nov. 25. 12:43
 13/20 Andizsuzsi ***** válasza:
Fogyás szempontjából mindegy, kalóritartalma kb. egyforma. Viszont a tk. lisztben megtalálhatók a gabonában lévő fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok, rostot tartalmaz, ami lassítja a felszívódását, ezáltal lassan emeli az inzulinszintet. A fehér liszt üres kalória, gyors inzulinszint emelkedést okoz. És nagyon hamar éhes leszel utána újra, mert nincs rosttartalma, ami telítsen, és a gyors inzulinszint emelkedést gyors zuhanás követi.
2011. nov. 25. 13:29
 14/20 anonim ***** válasza:

Nagyon rávagytok kattanva erre a tudományos inzulin szintes dologra. De vajon az életben mennyire is hatásos?

Pl nálam semennyire,hiába ettem azt az igazi vacakízű teljes kiőrlésű kenyeret,utánna éhes voltam és kívántam a friss puha fehérkenyeret,majd meg vesztem hogy egyek.

Most hogy fehérkenyeret eszek csökkent az evés utáni vágyam. Tehát engem jobban laktat a fehér kenyér.

2011. nov. 25. 13:35
 15/20 Andizsuzsi ***** válasza:
Utolsó! Szerintem te csak simán szénhidrát függő vagy.
2011. nov. 25. 15:18
 16/20 anonim ***** válasza:
igazából.. az szerintem mindenkit hidegen hagy, hogy te mennyit foglalkozol az egészségeddel.
2011. nov. 25. 15:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Ajánlom a 73%-os válaszolónak a Cukorblues című könyvet! Sajnos ez valóban függőség. Az a durva, hogy ha magadnak sütsz tk. kenyeret, nem lesz olyan finom, mint a bolti. Tudod miért? Mert bele kell kanalazni legalább 3 ek. curot, hogy elkezdjen a boltira hasonlítani. Még a tk. kenyér is cukrozott. Neked a szemen kívánja, nem a szervezeted. Tudom miről beszélek, mert én is ilyen vagyok. Nem tudom meddig kísérleteztél, de nekem már több mint három hónap után egyáltalán nem hiányzik a fehér kenyér, nagyon ritkán veszek, akkor mindig meglepődök mennyire édes. PEdig édesszájú vagyok rendesen, hidd el.
2011. nov. 25. 15:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Oké oké mindenki azt eszik amit akar! De könyörgöm ...ez egy fogyókúrás topic,nem az egészség részleg!

Sok értetlen meg azt hiszi hogy a tk kenyerek-lisztek stb nem "hízlalnak". És tömik magukba bűntudat nélkül hogy na ettől nem hízok,milyen ügyes vagyok,közben meg tévedés...

2011. nov. 25. 15:59
 19/20 anonim ***** válasza:

sok az idióta. nem tudom honnan jönnek.

de talán ha több helyen leírod, akkor több ember tanulhat tőled olyan dolgokat, amiket alapból tudniuk kéne mint az élethez szükséges alapismeret.

2011. nov. 25. 16:09
 20/20 anonim ***** válasza:
A régi paraszti világban ismeretlen volt a cukorbetegség. Úri betegség volt. Szegény ember fehér lisztet csak ünnepnapokon evett kalács formájában. Kenyeret kenyérlisztből sütöttek, amiben ugye jócskán benne volt a korpa is. A nullás lisztet pedig tényleg ünnepekre tartogatták.
2011. nov. 25. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!