Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám száműzni végleg...

Hogyan tudnám száműzni végleg a finomított lisztet?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 00:52
1 2
 1/20 Krisz85 ***** válasza:
Fogod, kidobod a kukába, és nem használod többet. Nem panírozol, nem rántasz, és nem habarsz semmit sem ezentúl, főzeléket nem csinálsz, párolsz, sütsz kevés oliva olajon minden húst, esetleg főzöd. Kenyér helyett telj. kiörlésűt eszel, idővel megszokod az ízét, nem kell rajta parázni. Kb. ennyiből áll a dolog.
2011. nov. 25. 07:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 anonim ***** válasza:
vagy kukoricalisztet használsz és úgy táplálkozol mint a lisztérzékenyek.
2011. nov. 25. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/20 anonim ***** válasza:
Én egy ideje teljes kiörlésűt és fehéret fele-fele arányban használok.
2011. nov. 25. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/20 Antimod ***** válasza:
Nekünk sikerült. Kell találni alternatív recepteket. Vigyázat! A sütés eleinte nehéz lehet süteményeknél.
2011. nov. 25. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/20 anonim ***** válasza:

nem veszel. egyébként mihez használsz lisztet? kenyeret lehet sütni tk lisztből.

sütiket .. na ne már.

sütőipari termékeket egyszerűen fölösleges megvenni, gondolok itt az összes édes akármire, ami fehér lisztből van.

2011. nov. 25. 09:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/20 Andizsuzsi ***** válasza:

főzeléket nem csinálsz

Dehogynem. Őrölt zabpehellyel, saját zöldségével turmixolva, tk. liszttel remekül lehet sűríteni.

2011. nov. 25. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/20 anonim ***** válasza:

*Nem panírozol, nem rántasz, és nem habarsz semmit sem ezentúl, főzeléket nem csinálsz, párolsz, sütsz kevés oliva olajon minden húst, esetleg főzöd. Kenyér helyett telj. kiörlésűt eszel,


Kérdezném, hogy ha lehet venni telj. kiőrl. kenyeret, akkor miért nem lehet panírozni, rántani, habarni ugyanúgy telj.kiőrl. liszttel. CSak mert én ezt csinálom.

Egyedül sütésre (süti) nem alakalmas önmagában (csak keverve, vagy úgy se, attól függ, miről van szó), meg nokedlit nem lehet csinálni belőle.

Egyébént ugyanolyan, semmi különbség, csak miután beleöntötted a rántást/habarást a kajába, jóval több ideig kell forralni, mint a fehér liszteset, mert nehezebben fő meg és lisztíze marad.

De valóban lehet kukoricalisztet is használni.


Azt azonban senki ne higgye, hogy kevesebb a kukoricaliszt és a telj.kiőrl. liszt kalóriatartalma, és hogy nem hízlal annyira.

2011. nov. 25. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/20 anonim ***** válasza:
Ami még fontos: soha többet nem eszel étteremben. Merthogy ott mindent fehér liszttel csinálnak, az összes leves be van habarva, az össze főzelék, meg minden.
2011. nov. 25. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 25. 12:18
 10/20 anonim ***** válasza:

Miért is akarod száműzni a fehér lisztet?

Ha azt hiszed hogy ez jobban "hízlal" mint a tk. vagy bármilyen más liszt akkor nagyon,de nagyon tévedsz.

2011. nov. 25. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!