Ha eszem finomított lisztet meg cukrot, sosem leszek feszes és mindig marad rajtam felesleg? Hiába tornászom, sportolok?
Figyelt kérdés
Rubint Réka már többször is elmondta a tévében, hogy ha enne finomított termékeket, fehér lisztből cukorból készült ételeket, nem lenne kockahasa. De hiszen ő sokat sportol. Nem értem. Más is mondta már, de ha sportol az ember és fogy, miért nem mindegy hogy mit eszik?2010. ápr. 27. 21:10
1/8 anonim válasza:
városi legenda, ha eleget sportolsz, akkor ehetsz fehér lisztet és cukrot is...csak valamivel el kell adni az update-lisztet
2/8 anonim válasza:
ez hülyeség... ha vki sportol akkor tök mind1 kb.. :D Ha meg nem hát igy jártunk
3/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, én vidéken élek, mozogtam annyit amennyit akartam, egész nap sétálgattam, kimentem a kertbe stb, de csak azóta van vékony szálkás izomzatom, és kezdenek el látszódni a kicsi kockák a hasamon mióta nem eszek cukros, lisztes kajákat. Amúgy eléggé egyénfüggő, mert van aki össze-vissza zabál se látszik meg rajta. Nekem sokat segített, hogy elhagytam ezeket a dolgokat, szóval én hiszek abban, hogy a mozgás, és a táplálkozás együtt hozza meg a kívánt eredményt. :)
4/8 anonim válasza:
Attól is függ, mennyit eszel ezekből.
Tény, hogy hízlalnak, de míg a szüleimmel laktam, csak ilyet ettünk és rengeteget, mégis kifejezetten vézna voltam. 30-on túl már nem tehetem meg ugyanezt.
Meg most már tudom, hogy milyen egészségtelen (gyerekkoromban vidéken nem volt más), ezért inkább kerülöm őket, nem is kifejezetten fogyási céllal.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. ápr. 29. 22:42
6/8 anonim válasza:
Kérdezd meg a 20-30 évvel ezelőtti, vagy még régebbi sportolókat, hogy mit ettek. Szerintem nem is hallottak nem finomított lisztről, és bár nyilván nem sütin éltek, de biztos bevállaltak időnként néhány szeletet.
7/8 anonim válasza:
Napi 6 km-t futok, heti 3x edzem 1 órát. Mellette eszem cukros kaját és lisztes dolgokat is. Nem hízom!!!!!
8/8 anonim válasza:
a finomított liszt és cukor minden szempontból egészségtelen szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!