Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A poros krumplipüré hizlal?...

A poros krumplipüré hizlal? Azért kérdezem mert szerintem semmi köze a krumplihoz. És én úgy tudom a krumpli hizlal.

Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 17:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
hat ha semmi koze a krumplihoz akkor az meg nagyobb baj, a fene tudja mi van benne..en ugy keszitem a krumplipuret, h megfozom vizbe, sozom, belefozok egy fokhagymat is, aztan leontom a vizet de keveset hagyok rajta és botmixerrel osszeturmixolom, és nem kell bele se vaj, margarin tej, semmi, tokeletes, és annyira nem is hizlal.
2011. nov. 23. 17:28
 2/19 anonim ***** válasza:
59%

NINCS OLYAN HOGY EZ VAGY AMAZ HÍZLAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIÉRT KELL EZT NAPONTA TÖBBSZÖR KÉRDEZNI?!

Én minden nap eszek,az ltalatok nevezett "hízlaló"kajákat, mégis lefogytam! A lényeg a mérték!

2011. nov. 23. 17:34
 3/19 anonim ***** válasza:
57%

utolsó +1.

krumpli "pehely" pedig hőkezelt aprított és szárított krumpli. ha mesterséges lenne akkor finom lenne vagy valami ilyen gyanús dolog lenne vele (ismerős az, hogy chips?).

szóval, kaja. se több, se kevesebb.

2011. nov. 23. 17:36
 4/19 A kérdező kommentje:
Most akkor hizlal vagy nem?Mert választ eddig még nem kaptam a kérdésemre.
2011. nov. 23. 17:58
 5/19 anonim ***** válasza:

nincs kérdésed. miért nincs kérdésed?

"NINCS OLYAN HOGY EZ VAGY AMAZ HÍZLAL!!!!!!"

ezért, ha idézhetek egy előttem szólót.

kb. annyit kérdeztél, milyen hasonlatot találjak.. a sapka az toll vagy papucs? és akkor döntsük el.. amikor semmi értelme.

ha az energiaigényed fölötti energiát viszel be, akkor az zsírként raktározódhat, ennyi. ha sz.ar szemeteket eszik az ember, az zsírosodáshoz vezet. de több igazságot nem nagyon lehet írni a témában, mert "NINCS OLYAN HOGY EZ VAGY AMAZ HÍZLAL!!!!!!"

értjük?

2011. nov. 23. 18:10
 6/19 anonim ***** válasza:
Mi a jófenéből lenne a kruplipüré por másból mint krumpliból?Ez már hisztériakeltés de arra nem gondolnak hogy másból készíteni drágább lenne?
2011. nov. 23. 18:16
 7/19 anonim ***** válasza:
es mi lenne, ha elolvasná a kerdezo a zacskon feltuntetett osszetevoket??? biztos ott van :D
2011. nov. 23. 18:32
 8/19 anonim ***** válasza:

[link]

amugy a baratnom a krumplipuré-port hasznalja suriteshez is, en viszont meg nem enném, hisz az csak kemenyito meg szinezek lehet...aztan kitudja, a zacskora ra van irva!!

2011. nov. 23. 18:34
 9/19 anonim ***** válasza:

igen, a krumpli lényegében keményítő meg színANYAG, nem színezék. tovább gondolva nincs mit színezni, változtatni rajta mert minden hozzáadott vegyszerrel drágulna, viszont nem érnének el vele semmit, egy krumpli színű, krumpli ízű termékről van szó..

helyes dolog gyanakodni élelmiszerekkel szemben, de érdemes kicsit elgondolkodni hogy vajon az eleve nem túl ízes, nem színes holmi ami mesterségesen van olyan egyszerűre megcsinálva, vagy pl. a színes szuper ízes italok, levesporok.. amik már sokkal jobban néznek ki és finomabbak, na vajon miért. azokon van mit olvasgatni meg foglalkozni az összetételükkel. azokkal bármit lehet csinálni, csak ne fogyassza el az ember.

2011. nov. 23. 18:52
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, semmi nem hízlal, ami belefér a napi kalóriamennyiségedbe, és minden hizlal, amivel túlléped.

A krumpliban kevés kalória van, emellett egészséges, még ha keményítő (szénhidrát) van is benne.

Amivel tönkre lehet tenni, az a zsírba/olajba forgatás, olajban sütés, illetve krumplipürének vajjal, tejföllel keverés. Ezek hizlalnak, az üres főtt, vagy héjában sült krumpli nyugodtan ehető, persze nem kilószám.

A poros dolgot én biztosan nem enném meg, nem vagyok konyhamalac.

A kalóriatartalmát megtalálod a csomagoláson.

Biztos vagyok benne, hogy magasabb érték lesz, mintha megcsinálod krumpliból.

Aki meg az ára miatt aggódott, annak üzenem, hogy a krumpli olcsóbb, mint a műanyag ÉS a csomagolás.

2011. nov. 23. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!