Ha egesz heten csak fozelékeket eszek, zoldborso, krumpli, bab. stb, az nagyon rosszat tesz a dietanak?
akkor az nem nagyon diéta.
sovány húsok kellenek főleg az az alap,erre épül az egész,szénhidrátnak meg nem szétfőtt zöldségek főzelékben,hanem párolt zöldség és rizs mondjuk.
de mivel a húsról a fehérjéről nem írtál,uh olyan mindegy,egyél főzeléket akkor.
Általában húst is szoktak enni a főzelék mellé... Én vagy párolt csirkemellet szoktam, vagy belefőzök pulyka darált húst.
(Miért ne lehetne diéta, ha belefér a napi szénhidrátmennyiségbe? Magamból kiindulva, nem szoktam sz@rrá főzni semmit... Nem mindenki csak egyedül van, és nem mindig lehet 2-3 felé főzni...)
dehogy árt miért ártana?
egyél egy tányér főzeléket feltétnek meg főtt tojást( ha nincs pénzed) ha meg van akkor sovány husit, halat, májat
én is főzelékeket szoktam enni és ugyanúgy lefogytam nem történt semmi ma sárgaborsófőzelék volt 2 db főtt tojással (nincs pénz ennyi)
holnap lencselves lesz szintén főtt tojással, és hússal (füstölt csülök)
Jaj, ne haragudj, a 13:08-as vagyok, azt a választ nem úgy értettem (a hússal kapcsolatban), nem neked írtam, hanem az előttem szólónak, mert én írtam az elsőt is.
Bocs még egyszer, visszaolvasva lehet félreérthető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!