Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tasakos levesek hizlalnak?

A tasakos levesek hizlalnak?

Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 16:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Mivel szinte csakis kizárólag szintetikus sz@r anyagok vannak benne, alig. A cukortól eltekintve, amit mindegyikbe tesznek.

Jobban tennéd, ha messze ívben kerülnéd őket és társaikat, nem a kalóriák miatt, hanem az egészségedért.

2011. nov. 23. 16:41
 2/15 anonim ***** válasza:
de ha mondjuk egy nap csak 3 tasakos levest ennél,és semmi mást,akkor hosszútávon lefogynál tőle
2011. nov. 23. 16:48
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi.De arra a 4 tányérosra gondolok.
2011. nov. 23. 17:06
 4/15 anonim ***** válasza:
mi baja lesz tőle az egészségemnek?
2011. nov. 23. 17:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Akkor gyártsál szart hülyegyerek és edd meg.
2011. nov. 23. 17:51
 6/15 anonim ***** válasza:
á-á, én tudatosan elkerülöm azokat az "élelmiszereket" amik nyilván nem fognak táplálni, csak egy íz gyártó tröszt eladott az élelmiszergyárnak valami kib.aszott aromát, és ezzel valami szimpatikus ízt odavarázsoltak a tápérték nélküli hulladékba. és ezt a magatartást ajánlom személy szerint minden magyar embernek.
2011. nov. 23. 17:56
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy idáig kellene fajulni, hogy a másikat sértegessük kedves Kérdező.

Kár hogy az enyhe iróniát nem érzed ki a sorok mögül. De még nagyon fiatal lehetsz.

Hogy miért nem jó az egészségednek? Ha azt mondom neked, hogy egy grammnyi igazi dolog nincs benne, csak kémiai úton előállított tényleg sz@r vegyület, amit azzal tesznek ehetővé (nem élvezetessé, csak ehetővé), hogy telenyomják mindenféle aromával (amit had' ne írjak le miből készítik) sózzák, mert az elveszi az esetleges kesernyés ízt, és még cukrozzák is. Mindezt azért, hogy egy nagy nulla, műanyag terméket eladjanak az olyan hiszékeny vásárlónak, mint pl. te. .Aczél. nem írt hülyeséget, tényleg nagy üzlet az emberi tudatlanság...ebből él meg a Knorr, Maggi (vagy mi), a nestlé és még sorolhatnám...

2011. nov. 23. 17:59
 8/15 A kérdező kommentje:
Én csak annyit kérdeztem hogy hizlal-e,nem arra voltam kíváncsi hogy árt-e az egészségemnek.Unom már a sok okoskodást.Miért nem lehet csak simán válaszolni a kérdésre?
2011. nov. 23. 18:01
 9/15 anonim ***** válasza:

mert értelmetlen dolgot kérdezel. nincs olyan hogy hizlal, rá van írva az energiatartalma. olyan van, hogy szemetet eszik az ember, és a stessz hatására a szervezet zsírosodik. de azt válaszoltuk, ami neked pedig nem megfelelő.

de ha ez már okoskodás, akkor nagyszerű eredménnyel dolgozik a média, ami magyarázat rámutat a dolgok miértjére, az már okoskodás..

2011. nov. 23. 18:07
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem hízlal. A cukortól eltekintve amit beletesznek...

Kár, hogy nem vagy fogékony az értelmes szóra. Az okoskodás az egészen mást jelent. Nekem itt a pont:)

Jó étvágyat a "leveshez"!

2011. nov. 23. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!