Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a bajom? Hazudnak nekem?

Mi a bajom? Hazudnak nekem?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és nem érzem egyáltalán hogy vékony lennék , de a körülöttem lévők mondják hogy vékony vok meg minden de én nem érzem úgy és nagyon félek a hízástól :/ nem gondolom hogy duci vagy telt lennék de azért van egy kis hasam ( vagyis reggel nincs egy miliméternyi sem de ha nakőzben miután ettem megnézem a tükörben olyan nagynak látom - amúgy ez ellen mit lehet tenni ? mert ha mondjuk elmennék úszni akkor biztos hogy nem ennék egésznap amíg vége nincs az úszásnak mert evés után télleg nagynak látom :(( )
2011. nov. 23. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezt a problémát testkép zavarnak hívják.
2011. nov. 23. 15:07
 2/13 anonim ***** válasza:

Beleestél egy pszichológiai csapdába, semmi több. Nagyon ráérsz ezek szerint:)

Normálisan gondokodó, egészséges embernek nem forognak állandóan a gondolatai saját maga körül....Szerintem.

2011. nov. 23. 15:08
 3/13 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem szoktam mindig magamra gondolni annál elfoglaltabb vok a dogák miatt és egyéb dolgok miatt csak néha amikor pl fürdök akkor megnézem magam mint a legtöbb normál ember és elondolkodtam rajta..
2011. nov. 23. 15:14
 4/13 komasa ***** válasza:
Sokat segítene, ha megosztanál olyan információkat velünk, hogy milyen magas vagy hány kiló, mekkora a derékbőséged. Ezek alapján meg lehetne mondani, hogy mi a helyzet.
2011. nov. 23. 15:21
 5/13 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha mondjuk megadnád a magasságod és a súlyod is?

Mivel 14 vagy nem mondom hogy küldj képet. Csak írd le az adatokat.

2011. nov. 23. 15:34
 6/13 A kérdező kommentje:

171 cm 49,5-50 kg

derékbőséget nem tom pontosan max 50 cm

2011. nov. 23. 15:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha meglátszik a hasadon hogy eszel akkor elég vékony lehetsz. Ez ellen nem tudsz csinálni semmit. Enni azt kell. A kaja meg nem tűnik csak úgy el miután lenyelted,ott van az a gyomrodba és ez nyomja ki picit a gyomrod.

Ez mindenkivel így van. A fotókon a csajoknak azért van olyan lapos hasuk,mert a fotózás előtti napon nem esznek,nem isznak,és telenyomják magukat vízhajtóval. De ezt nem lehet folyamatosan csinálni ugyebár,csak egy egy alkalomra. Enélkül nekik is ugyan olyan "puffadt" a hasuk mint bárki másnak.

2011. nov. 23. 15:40
 8/13 A kérdező kommentje:
és azok pl akik a strandon vannak és bevágnak egy lángost vagy hamburgert azoknak mért van evés után is lapos hasuk ? meg van egy kb azonos adatú lány barátnőm és annak is evés után is lapos marad a hasa..
2011. nov. 23. 15:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyrészt adottság. Másrészt ha ehhez a magassághoz jó 10 kilóval több lennél, az is épp csak elég lenne, akkor nem látszódna rajtad a kaja. Ennyi. Brutál sovány vagy.
2011. nov. 23. 15:53
 10/13 anonim válasza:
Szia! Engem mindig is piszkáltak azért,mert vékony vagyok, és engem is zavart mert tudom h tényleg nagyon vékony vagyok, de már nem érdekell egyáltalán, mert a gének miatt van, és ha nagy a hasad? nagy a hasad! és?? én nem bírom ezeket a lányokat, akik full vékonyak(sztem te is) és azt mondják h milyen kövérek.. ne foglalkozz vele és kész!
2011. nov. 23. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!