Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki körte alakú, annak muszáj...

Aki körte alakú, annak muszáj választania a kilógó bordás és a nagy segg között?

Figyelt kérdés
A felső testem rohamosan fogy, cicik tűnnek el, a "puttony" meg kb. változatlan.
2011. nov. 16. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de amúgy lehet neki egyszerre mindkettő is. Ez van, ezt dobta a gép, meg kell tanulnod együttélni vele. Átérzem a helyzeted, nekem is ilyen az alakom. Ez gyakorlatilag megszabja, milyen ruhát vehetek fel és milyet nem, de ennyi. Persze szívesen hordanék én is fehér nadrágot meg ceruzaszoknyát, de be kell lássam, több mint előnytelen. Neked is csak ezt tudom javasolni, találd meg azokat a ruhafazonokat, amik jól állnak és fogadd el az alakod. A fogyókúrának amúgy attól még van értelme, mert vékony leszel, csak épp körte alakú vékony. Ami meg már nem is olyan vészes.
2011. nov. 16. 17:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amikor a fenekem normál méretű és a lábam csak közepesen vastag, akkor felül haldokló anorexiásnak nézek ki.
2011. nov. 16. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont így vagyok :( Felül mint egy anorexiás és ehez képest hatalmas seggem,combom és vádlim van.

De nézd a poritív oldalát: Még mindig ezerszer jobb mintha alma alakod lenne.

2011. nov. 16. 17:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen, én is erre szoktam gondolni, hogy ez a legszerencsésebb testalkat a homokóra után, legalábbis látványra mindenképpen.

Az én vádlim is óriási, azt hiszem ez zavar a legjobban, de szerencsére nadrágban nem vészes.

2011. nov. 16. 17:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Kint van az összes bordám, mellem alig maradt, de a combom még mindig vastag.

Addig küzdök míg onnan is lemegy, nekem most sokadlagos a mellem állapota.

2011. nov. 16. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ilyen alakom van, és épp -10 kg-nál tartok a már felül anorexiás, de alul még orbitális segg tartományban. nem tudom mi lesz, néha úgy látom, hogy ez csak egyre rosszabb lesz...
2011. nov. 16. 20:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Nektek szép maradt a melletek? Én mínusz 8-nál tartok, csípőcsont, borda kint, de még nem vészes, viszont a seggem, combom, vádlim, bokám gigantikus. A mellem szinte nem létezik, még van benne töltelék, de szerintem nem sokáig.
2011. nov. 16. 20:21
 8/12 A kérdező kommentje:

Ejj a fene egye meg, de én se kilógó bordát se nagy segget nem akarok... Normális felsőtestet szeretnék bordák nélkül, és arányos combokat... Nagyon nem tetszenek a kilógó bordák.

Hát én nem tudom, az alma alak meg miniszoknyában járhat, szerintem az se hátrány...

2011. nov. 16. 20:43
 9/12 anonim ***** válasza:
De nincs dereka, az meg ronda.
2011. nov. 16. 20:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ha kisportolod magad, akkor körtével is hordhatsz nyugodtan miniszoknyát. Sokáig kizárólag olyanban jártam, most meghíztam, úgyhogy nem, de előtte semmi gond nem volt vele. A trükk annyi, hogy az összes zsírt el kell tüntetni a combról, hogy az izom maradjon, az ugyanis vékonyabbnak tűnik!
2011. nov. 16. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!