Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha muszáj lenne választanod,...

Ha muszáj lenne választanod, melyik lennél?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

2011. szept. 15. 17:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A második. 22/L/ 97 kg
2011. szept. 15. 17:28
 2/16 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon ráérsz?
2011. szept. 15. 17:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, bár én nem szeretnék soha olyan kövér lenni, de olyna csonti sem.
2011. szept. 15. 17:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik rosszabb mint a másik....
2011. szept. 15. 17:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Az 1.

hízni könnyebb, mint fogyni.:)

2011. szept. 15. 17:50
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
1.
2011. szept. 15. 17:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nagyon muszáj lenne, az elsőt választanám, csak mert az kényelmesebb lenne, meg könnyebb hízni, mondjuk ha tényleg anorexiás lennék, nem hiszem, hogy akarnék hízni.

Amúgy meg mindkettő nagyon egészségtelen életmódot él.A második gondolom eszi kilószámra a sok egészségtelen ételt, az első meg a koplalástól simán meghalhat.Meg hát az anorexiából nehéz kigyógyulni..

2011. szept. 15. 18:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok.Még annyit, hogy az első egy jó kis zombi jelmezben garantáltan megnyerné a halloween-i jelmezversenyt.
2011. szept. 15. 18:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő iszonyat, mindkettő egészségügyi és esztétikai katasztrófa, de én bizony az első lennék. Az okok:

- nem kéne kiszélesíttetni az ajtókat, a zuhanyfülkét, meg átépíttetni az egész kécót, hogy elférjek

- ha lóg rajtam a ruha, az még mindig jobb, mintha egyáltalán nem jön rám, nem kéne totális ruhatárcsere

- én jóval könnyebben hízok, mint fogyok, az első alakot sokkal könnyebben és lényegesen hamarabb korrigálnám

- a két undorító közül a második sokkal, de sokkal undorítóbb

2011. szept. 15. 18:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Meg fogtok lepődni, de én inkább a 2. lennék (175/69 vagyok). Az elsőnek ugyanis fejben is gondok vannak még még még soványabb akar lenni és a végén vagy meghal, vagy iszonyatos kínok árán gyógyulhat csak meg.

A második meg lehet boldog, ha egyébként rendben van az élete, ha meg nem boldog, akkor odafigyelve 1 év alatt le tud fogyni normálisra. Az sikerélményt ad neki, és boldog lesz.

Szóval elsősorban azért a 2. mert neki (remélhetőleg) nincsenek mentális gondjai, és azért változtat magán (ha megteszi), hogy boldogabb legyen. Az anorexiásnak a normális irányba történő változás majdnem olyan rossz, mintha belehalna a betegségébe.

2011. szept. 15. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!