Ennyi fogyás megfelelő?
10 éves vagyok, tudom nem szabad fogyókúrázni ezért csak normálisan eszek és sportolok. 63 kg voltam elmentem egy 1 hetes táborba és 61 kg lettem. 2-3 hét alatt 60.5 kg vagyok. Nem akarok fogyizni, csak normálisan enni és akkor gondolom elöbb utobb le fogom adni.
Ti mit gondoltok?
Tudom hogy neked még nem szabad fogyókurázni azért mert még most "alakulsz" most fejlödsz nővekszel és a fogyókura miatt nem alakulhat ki rendesen ez az.
Ha tényleg csak helyesen és rendszeresen táplálkozol és sokat mozogsz nem csak éhezteted magad akorr megfelelően fogysz.
szia. ha te jól érzed magad a bőrödben akkor ne fogyizz
de 60 kg egy 10 évesnek elég sok. persze nem tudom milyen magas vagy.
szerintem 10 éves gyereknek nem szabad fogyizni.
inkább sporolj mozogj és egészségesen egyél(én 14 vagyok és 58 kg 165 cm de 3 km t futok minden nap mert én nem érzem magam jól most a bőrömben)
jó lenne ha megírnád hány kg vagy!
nem kg-t hanem cm -t akartam írni
:D
igen, ez még normális. Milyen magas vagy?
igen, ha párolt zöldségeket eszel, leveseket, salátákat, gyümölcsöket, joghurtot, műzlit akkor önmagában ettől is fogyhatsz.
Reggewlire azt eszel amit akarsz és jó bőségesen, csak este ne :)
reggelizz úgy, mint a királyok, ebédelj úgy, mint ap olgárok és vacsizz úgy, mint a koldusok.
aki sok rostot eszik annak jobb lesz az emésztése, a gabonában van rost, és a magvak is segítenek (dió, mogyoró, szotyi)
az alma és a kávé kis savat csinál a gyomorban, ahogy az ecet is, (savanyú uborka) ettől jobb lesz az emésztésed, hamarabb feldolgozza az ételt a szervezeted, és így könnyebben kiválasztja a szervezet a méreganyagokat, és felszívódnak a tápanyagok, ettől is függ, hogy milyen lesz az alakod, a súlyod.
Nem kell zsírt égetni, elég ha a zsírt átalakítopd izommá, ahoz viszont sok vízet kell inni és kis szénhidrátot enni, valamint mozogni.
nem kell sokat edzeni, a rendszerességen van a hangsúly, mniden nap egy kcisit.
kedves előttem szóló!
Te egy IDIÓTA vagy!
Először is nem adunk ilyen tanácsokat egy 10 évesnek! Sőt még egy 20 évesnek sem mert egészségtelen és még hülyeség is amit leírtál...
Másrészt:
"Nem kell zsírt égetni, elég ha a zsírt átalakítopd izommá, ahoz viszont sok vízet kell inni és kis szénhidrátot enni, valamint mozogni."
A zsír nem alakul izommá te agykombájn!
Szóval gratulálok a válaszod teljesen haszontalan...
Nem kell savat csinálni a gyomorban mert attól csak éhesebb lesz és a gyomornak se tesz jót a savtúltengés.
Ennyi idős korban csak mozogni kell meg hanyagolni a cukros üdítőket meg a csokit és ennyi. Nem kell aggódni ennyi idősen! Majd ha 16-18 évesen leszel dagi akkor aggódj, most még nem kell ki fogod nőni ha odafigyelsz egy picit.
pedig sokkal kevesebbnek látszok pl. mindig azt mondják: kb. 40 kg vagy nem? :D
és örülök hogy kevesebbnek látszok, és nem kell mondani hogy sok mert alkatra annyira nem is sok :)
ja és fogytam 1 kg-t megint:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!