Hogyan fogjatok atveszelni a karacsonyi csokirohamot?
Most karácsony előttre szépen leszálkásítottam magam. Egyszer élünk,és a karácsony-szilveszteri kajahegyekből nem fogom kizárni magam az biztos, szóval azt eszek amit a szemem megkíván,eleget diétáztam az év többi szakaszában,most minden felfüggesztve.
Kb 4kiló pluszt engedek meg magamnak. Januártól meg újra visszafogom magam,februárra meg már le is fog menni az a 4kg plusz.
Ennyi:)
mindent megkóstolok, ami ránézésre elnyerte a tetszésem. szerencsére csak a 25-e veszélyes, 24-én itthon vagyunk, 26-án egyik mamámnál, ahol nincs sok süti.
ja, és a kajából a legdiétásabbat fogom választani, na meg sokat edzeni :D
hát nem tudom de nálam nincs ilyen
étel húsleves sok zöldséggel, hagymás párolt pangasius filé, párolt/sült csirkemell, comb, rántott csirke, sült karaj, vajaskrumpli, rizs, párolt zöldségek, savanyú
nos én eszek egy tányér húslevest sok zöldséggel, főtt hússal, aztán rizst párolt csirkével és hallal, savanyúság és párolt zöldség
sütit hakérek elveszek 1-2 szeletet nem ezen múlik, de általába nem nagyon szoktam kívánnim és amúgy is szoktam enni néha néha egy szeletetet fogyi alatt is(most már súlytartás) szóval nem izgulok igazából rá se gondolok de rengetek süti van nálunk is, még szilveszter után is marad de nem eszem meg
ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!