Tudnátok tanácsot adni?
Szeretnék fogyni pár kilot,de nem igazán tudom,hogyan kezdjek hozzá, ehhez szeretnék tanácsokat kérni.
172/70 körüli vagyok. Hetente általában 4-5x szoktam futni,mikor mennyi esik jól. Ez úgy néz ki,hogy 20 perc séta,amíg a "futóhelyre" érek, 30-60 perc futás,mikor mennyi esik jól,aztán haza 20 perc séta.
Emellett mindenhová gyalog szoktam menni,vagy kerékpárral. Ehhez hozzájön napi legalább 3 óra séta a kutyával. Amikor meg nem futok,akkor vagy szobabicikli,vagy torna szokott még lenni.
Enni kb 1500 kcal szoktam egy nap,bár konkrétan nem számolgatok. Cukrot évek óta nem eszek, cukros üditőket is ritkán fogyasztok. Kenyeret is ritkán eszem,akkor is rozsosat vagy teljes kiörlésűt.
Mit ajánlotok ahhoz,hogy fogyjak? Van rajtam bőven zsír,és meg szeretnék legalább egy részétől szabadulni,de nem tudom mit tehetnék még...
Kondiba nem szeretnék járni,ha valamilyen plusz mozgást javasoltok,akkor ha lehet szabadtérit,ahová vihetem a kutyát is.(nagyon mozgékony fajta,nem szeretnék az ő rovására elvenni a "szabadidőmből")
Séta alatt ne a lassú vánszorgást értsd:-)
Ha megyek valahová,minnél tempósabban teszem, kutyasétakor pedig futkározom,játszom az ebbel,és vele is tempósan megyek az esetek nagy részében...
Már én is gondolkoztam rajta,hogy egy mérleget érdemes lenne beszerezni...
Jó kérdés,én is szeretném tudni. És őszintén,már kezdek nekikeseredni a dolognak.
Mozogni mindig sokat mozogtam. Kb 5-6 éve nem eszek cukrot (max,ha nagy ritkán eszek valamilyen süteményt,ami azzal készült).
1500 kaloria egy kb érték.Van amikor több,van amikor kevesebb. De nagyjából akörül szoktam enni, már úgy 4-5 hónapja legalább.
Ahogy írtam,kb érték. De sokkal többet nem eszek.
Persze néha van,amikor nem figyelem mit és mennyit eszek,de ezek max havonta 1-2x van.
De majd beszerzek egy mérleget és kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!