Hogyan tovabb? Tudd valaki tanacsot adni?
janura 1 ota csinalom a 90 naposat ,7 kilo ment ,viszont eleg reg nem mozdul a merleg nyelve.
Jarok futni egy het kb 3 szor neha 5 szor 1 orat az edzoterembe, plusz neha sulyzozom.
a nadragokon latom az eredmenyt ,bar a merleg nem mutatja ,tudom az izom nehezebb mint a haj.
Viszont kezdek belefaradni a 90 naposba.
Valtsak ?
es ha igen mire?
172 cm vagyok es 78 kiloja es 32 eves.
aprilis vegere szeretnem elerni a 65 kilot.
Ha már ennyi energiát ráfordítasz magára a diétára, akkor csinálhatnál valóban hatásos sporttáplákozáson alapuló diétát is, amihez szintén akaraterő kell, de nem fogsz belefáradni a diétába. A testsúlyod megállásáanak is megvannak a biológiai okai.
bővebben írj privit
Koszonom az eddigi valaszokat.
Nem eszem kenyeret , es sutit sem ,nem szeretem, a csoki az megy, de annak az adagja is vissza van veve nem is eszem minden nap.
az 5 -szori etkezes nem megy azt mar probaltam,nem is egyszer,kinel mi mukodik .
reggelire gyumolcsot eszem ,10 korul ehez vagyok de megallom a legtobb esetben es csak ebedet eszem utanna ugy 5 korul es kesz.
mashogy nem megy.
ez a 20 kilo pusz a terhesseg ,de foleg a szoptatas utan jott ram,mert ha nem ettem nem volt eleg tejem.
A gyomrom mostmar vissza allt a normal adagra.
Szoval akkor sali es husi gyumolcs mertekkel minimalis edesseg es edzes ,2 honap alatt le visz rolam meg 10 kilot?
Nem visz le. Az 5 után nem evés meg baromság.
kezdet voltam.
Igen tudom hogy baromsag az 5 utan nem eves de mint csinaljak ha nem vagyok ehes megprobaltam enni de nagyon nem esett jol 3 falat utan abba is hagytam.
de azert neha szokta 6 es 7 kozott is enni.
Probalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!