Egy 17 éves lány vagyok 171 cm és 64 kg, és meg szeretnék szabadulni 5-8 kg-tól. Eddzőtermebe járok heti többször, de tudok mellé valami étkezési tanácsot adni?
Egyszeru matek:
bevitt kaloriak mennyisege minusz mozgassal elegetett kaloriak = minel tobb kaloriat egetsz el, annal tobbet fogsz fogyni, illetve minel kevesebbet viszel be annal konnyebben fogysz. De ne kezdj koplalni!
Etkezesek elott igyal egy pohar hideg vizet, vagy szedjel mindig egy kanallal kevesebb etelet a tanyerodra.
Keruld a cukros kajakat/italokat. Fogyassz tobb feherjet.
Kezd a napot bo reggelivel (tobb feherjevel es kevesebb szenhidrattal) fejezd be a napot egy nagyon lajtos vacsival. Ha folytatod a heti tobbxi edzest akkor konnyen le tudod dobni azt a par kilot.
Őszinte leszek.. én most pont ugyanezzel az arányokkal rendelkezem.. nehogy lefogyj... ennyi kell hogyha beteg lennél legyen lehetőséged könyebben felgyógyulni... a plusz súly, nem csak zsír hanem tartalék élelmiszer a túléléshez... Én gerincsérült vagyok, le kellett fogynom de nekem is elég már h 171 vagyok és 63-65kg között mozgok..
És nem a testalkatodtól fogsz szerezni pasit... Ezt hidd el voltam 169cm és 80 kg XD....
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!