Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 17 éves lány vagyok 171...

Egy 17 éves lány vagyok 171 cm és 64 kg, és meg szeretnék szabadulni 5-8 kg-tól. Eddzőtermebe járok heti többször, de tudok mellé valami étkezési tanácsot adni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyszeru matek:

bevitt kaloriak mennyisege minusz mozgassal elegetett kaloriak = minel tobb kaloriat egetsz el, annal tobbet fogsz fogyni, illetve minel kevesebbet viszel be annal konnyebben fogysz. De ne kezdj koplalni!

Etkezesek elott igyal egy pohar hideg vizet, vagy szedjel mindig egy kanallal kevesebb etelet a tanyerodra.

Keruld a cukros kajakat/italokat. Fogyassz tobb feherjet.

Kezd a napot bo reggelivel (tobb feherjevel es kevesebb szenhidrattal) fejezd be a napot egy nagyon lajtos vacsival. Ha folytatod a heti tobbxi edzest akkor konnyen le tudod dobni azt a par kilot.

2011. márc. 3. 00:39
 2/4 Kutyuskaaa válasza:

Őszinte leszek.. én most pont ugyanezzel az arányokkal rendelkezem.. nehogy lefogyj... ennyi kell hogyha beteg lennél legyen lehetőséged könyebben felgyógyulni... a plusz súly, nem csak zsír hanem tartalék élelmiszer a túléléshez... Én gerincsérült vagyok, le kellett fogynom de nekem is elég már h 171 vagyok és 63-65kg között mozgok..

És nem a testalkatodtól fogsz szerezni pasit... Ezt hidd el voltam 169cm és 80 kg XD....

20/L

2011. dec. 8. 10:24
 3/4 anonim válasza:
Ember én vagyok 180 cm és 70 kiló! De én fiú vagyok, te korod beli. Annyit mondok ha vékonynak nézel ki akkor hagyjad, ha kicsit húsos vagy akkor 1-2kilót max, ha esetleg sportos vagy az nagyon jó :) hízott meg nem lehetsz ilyen arányokkal. Én is csak az izom miatt vagyok 70. Ha valami módon mégis kövér lennél az szerintem nem a zsír miatt van hanem rosszul oszlikel a testeden. Azt meg csak a hasra gyúrás oldja meg. Nem sokat mert a kocka has lányoknak nem túl"vonzó". Kicsit gyúrsz hasra eltűnik. Könnyebb nem leszel csak vékonyabb. Remélem lem Segítettem. :)
2013. szept. 22. 10:09
 4/4 anonim válasza:

Helyesbítek:

75kg vagyok

2013. szept. 22. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!