Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha rühellek diétázni, de...

Ha rühellek diétázni, de mozogni imádok, lehetek bombanő tavaszra?

Figyelt kérdés

Egyetem mellett heti 2 konditermi edzést tudok jelenleg beiktatni, de januártól lesz ez 4 is. Egy ilyen edzés 2 órás.

Az első órában: fél óra taposógép, és fél óra gyors gyaloglás (6km/h) emelkedőn (10-es a gépen).

A másodikban: teljes testes edzés, lábra főleg, mert az a kedvencem. A kart sokszor kihagyom, de amúgy has, haránt hasizom, hát, fenék, mellizom mindig van. Még személyi edző írta az edzéstervet személyre szabottan, csak annyit változtattam, hogy idővel növelgetem a súlyokat, amikkel dolgozom, néha mondjuk kedvem szerint kihagyom a kart, vagy duplázok hasra, de amúgy jó és hatásos edzésterv. Néha az első 1 órát felcserélem egy spinning edzésre, vagy a másodikat egy hot ironra, ez is kedvfüggő. Néha olyan kedvem is van, hogy ha lement a 2 óra edzésem, még megyek 1 órát kangoozni. Tök változó.

A baj a kajával van. Mivel nagyon intenzíven edzek ilyenkor, rámjön a farkaséhség. De vegetáriánus vagyok (ebből nem engedek), így a fehérjét turmixokban iszom, emellé kajálok mindent, amit megkívánok, mert nem tudok nemet mondani.Fehér kenyeret mondjuk nem szoktam enni, és próbálok odafigyelni, hogy a nagy mennyiségeim minőségi ételből vigyem be, pl fél kg zöldség köretnek a 10 deka sajt mellé, levezetésnek zabkása lekvárral, stb. Tényleg állandóan éhes vagyok, de semmi hormonális dolog nem áll a háttérben, voltam kivizsgáláson (igaz más ügyben). Rengeteg folyadékot is iszom, egy edzésnapon simán megvan a 4-5 liter. Ha nem edzek, beérem 2-vel, nem is kell több.

Na, mit tegyek? Szedjek valami étvágycsökkentő bogyót?

2011. nov. 9. 18:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok nagy szakértő, de nekem is csak a diéta vált be a fogyáshoz. Imádok mozogni és minden nap kardiózok is, de fogyni mindig csak akkor sikerült, ha radikálisan kevesebbet ettem, mint szoktam. Én azt vettem még észre, hogy minél fiatalabb valaki, annál nagyobb eséllyel fogy le csak mozgással.
2011. nov. 10. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!