Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
fogyizom, de mar jo par honapja, és most meghivtak pizzazni, hat nem mondtam nemet :) megettem 3szeletet..semmi kedvem most kimenni futni, h ne h visszahizzam..eleg ha iszok anyagcseregyorsíto teat? vagy annak semmi koze nincs is ahhoz h a szenhidrat felszivodik e? nem értek ilyen dolgokhoz.2011. nov. 9. 17:00
1/5 anonim válasza:
Kár ilyennel foglalkozni. Havonta egyszer simán bele kell, hogy férjen egy pizzázás. Persze nem kell hányásig enni, de az, hogy megeszel 3 szeletet, nem fogja hetekkel visszavetni a diétádat.
2/5 anonim válasza:
valóban nem értesz. de ha ennyire érdekel, hogy nem értesz hozzá, akkor.. na mindegy. ha akkorát futnál, hogy kiokádnád, akkor nem szívódna fel tápanyag, egyébként de.
3/5 A kérdező kommentje:
hat hanyni nem keszulok, az mar betegség. de viszont lementem futni 1 orat és jobban erzem magam. kossz a reakciokat még ha értelmetlenek is.
2011. nov. 9. 18:51
4/5 anonim válasza:
mekkora oltás. magyarázd meg, kérlek :) (én is megtettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!