Elakarok kezdeni futni, de nem tudom elsőre és az elején mennyit fussak?
Figyelt kérdés
Az étkezést már csökkentettem, a cukros italokat elhagytam, szülés óta 10-15 kg súlyfelesleg van rajtam...Akarok tornázni is, de futást vagyis inkább a kocogást is elakarom kezdeni.Mekkora távval, vagy inkább időben mennyi futással kéne kezdenem?Nem akarok durva izomlázat, ugyanis a majd 10 kg-os lányomat, le és fel kell cipelnem többször is a 4.re...:)2011. nov. 9. 09:40
1/5 anonim válasza:
Ajánlom az első 5 km-em edzéstervet. Ha edzésben vagy, akkor kezd a 2. héttel.
3/5 Antimod válasza:
Szerintem legelőször annyit fuss, amennyi jólesik. Aztán fokozatosan növeld a távot, meglátod majd, milyen jól haladsz előre. Szerintem egy-két hónap után foglalkozz csak edzéstervvel.
4/5 anonim válasza:
Én amikor futottam, 1 km-rel kezdtem. Nagyon kibuktam tőle, de két hát múlva már a 4-et, néha 5-öt is lefutottam probléma nélkül.
5/5 anonim válasza:
EZ az edzésterv abszolút 0-ról indul, az elején egyszerre csak 2 percet kell futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!