Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik az a tornagyakorlat,...

Melyik az a tornagyakorlat, amelyik leginkább a csípore, derekra fókuszál?

Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

kötözködhetsz, mert rosszul írtam. Magyar országon oktatott karate 95%-ban lófitty :)

nem a japán karate kereteiben edzem fel a testem, ellenben a karate gyakorlása jó lehetőséget biztosít diéta mellé az egész test (és a csípő) szálkásításhoz :)

2011. nov. 8. 11:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Végül is eszmefuttatásunknak van egy pozitív eleme: a sport nagyon jó testnek és léleknek egyaránt. Az már más kérdés, hogy kinek mi célja van vele.
2011. nov. 8. 11:51
 13/15 A kérdező kommentje:
nekem a feszesites a celom
2011. nov. 8. 14:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor elsősorban a hajlékonyságot igénylő gyakorlatok a legjobbak...(szerintem) pl. a harcművészeti sportoknál (én ezt csináltam és még csinálom is) nagyon fontos a hajlékonyság ami csak az izmok nyújtásával érhető el. Akinek kötöttek az izmai nem lesz szép szálkás.

Ezért jó pl. a karizomnak a boxzsák használata. Nagyon szép izmokat ad, és nőieset is egyben. (nem kell boxolónak lenni csak használni azt a sporteszközt). A jó zsákot rúgni is lehet ez pedig a comb és popó izmaira hat jótékonyan. Többet ér egy kis zsákolás kar/far, mint kimondottan a súlyzós gyakorlatok vagy a fenék gép....Ezek egy idő után unalmasak...a másikkal iszonyatosan égetsz kalóriát, el is fáradsz rendesen, de olyan eredménye lesz...

2011. nov. 8. 14:34
 15/15 anonim ***** válasza:
+1 (egyet értek)
2011. nov. 8. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!