Melyik az a tornagyakorlat, amelyik leginkább a csípore, derekra fókuszál?
"A derékgyakorlatokkal azért óvatosan kell bánni, nem olyan egyszerű ledobni onnan a kilókat mint a csípőről"
ez mi?
nem erre gondoltam, nekem szét van rúgva az oldalam, derekam csípőm, természetes hogy fáj.
de a kilók ledobálása mit jelent, csípőről? nincs lokális zsírégetés.
A csípő pont az a terület, amiről szerintem lehet nagyon hatékonyan zsírt ledobálni. Sok embernek csak a csípőjével van gondja és vannak olyan gyakorlatok, amik speciálisan ezt a területet dolgozzák meg. Nyílván ez egy túlsúlyos embernél nem így működik. Ez inkább alakformálás célzottan.
A karate az én oldalamat + lábaimat is megviselte, de még időben más sport után néztem.
magyar karate, az lófitty.
igazából.. továbbra sincs helyi zsírégetés. csípő, has izmainak edzése már létezik (alakformálás).
Hát thai boxra már nem váltok, ebből azt hiszem már kinőttem. :)
Viszont tény, hogy az összes ún. harcművészeri sport, akár magyar akár nem, nagyon szépen szálkásít. De most nem ez itt a kérdés.:))
Nekem végül is mindegy hogy valakinek más a véleménye,mint az enyém. Én tiszteletben tartom másokét, és azért mert én másképp látok dolgokat az nem jelenti azt, hogy csak az a jó ill. hogy nem lehet több értelmes megoldás.
Értelmes vitára viszont mindig nyitott vagyok:)
Nem kötözködök, de magyar karate nincs:)
A magyaroknak az egyik ilyen harcművészeti sportja volt (nem igazán sport): baranta. Ma már ismét kezd éledni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!