Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy gáz van! Elrontottam...

Nagy gáz van! Elrontottam nagyon már mindent?

Figyelt kérdés

Most szépen tudtam tartani a napi 1300-1400 kcalt (kérdezem tőletek, hogy ez jó-e????) s ma viszont meg lettem hívva ebédre és nagyon elcsesztem, mert NEM TUDTAM hogy ennyire hízlal a KOLOZSVÁRI KÁPOSZTA!!! 950 kcal!!

Nos ha tudom, akkor vagy nem eszek ebből, vagy nem eszek előtte napközben már meg 900 kcalt!!!

Szerintem ez nagyon gáz!!!!!

Ezt ettem ma:

1 alma

100 g rizs

250 g zsírszegény túró

50 g sajt

1 adag kolozsvári káposzta

50 g pogácsa

:((((((( Basszus pedig már normálisan ettem....most meg ez.......

amúgy ma kocogtam 1 órát...

:(((((

2011. nov. 5. 19:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27 evesen ennel tobb eszednek kene lennie. ilyen kerdeseket 16 eves kislanyok szoktak feltenni. uristen egy nap kicsivel tobb kaloriat vittel be na most aztan vege a vilagnak holnapra visszahizol mindent.. ne legyel mar buta. 1 kilo felszedesehez 7000 kaloria plusz kell es egy naptol nem lesz semmi.
2011. nov. 6. 12:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó ég! Te nem kövér vagy hanem idióta! Már hogy lennél 170 cm és 68 kilóval KÖVÉÉÉR ?! :D:D:D Basszus.

Háh, és komolyan azt gondolod, hogy meghízol egy adag káposztától? :D szétröhögöm magam. Ha fogyni akarsz, akkor egyél rendszeresen, ne csipegess és kocoj jólesően, és ne gondolkozz rajta, hogy Úr Isten, a kolozsvári káposztában 5 kalóriával több volt, mint a napi... ahhh

24L

2011. nov. 20. 11:31
 13/13 anonim ***** válasza:
2011. nov. 20. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!