Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így lefogyhatok? Az első nap...

Így lefogyhatok? Az első nap 4től, a második nap 3tól, a harmadik napon pedig 2től nem ettem semmit.

Figyelt kérdés

Ezt a kettő órásat megtartanám egy ideig.

szal addig eszem valamennyit, persze nem degeszre, csak hogy ne maradjak éhes.

Este am sem szoktam enni semmit, gondoltam kipróbálom a délutánt is, de nekem az a halálom, mert mindig délután iszom meg a kávémat.

2009. máj. 7. 05:58
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Ennél nagyobb baromságot már régen olvastam.
2009. máj. 7. 07:44
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Ez egy nagyon rossz terv :(
2009. máj. 7. 07:53
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Tényleg hülyeség,csak éhezni fogsz! Egyél naponta többször keveset. Sok gyümölcs,zöldség,kefír.joghurt,csirkemell stb...
2009. máj. 7. 09:27
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Miért akar mindenki éhezéssel lefogyni, ha normális táplálkozás mellett is le lehet?

Sőt ha éhezéssel az tuti visszajön egy héten belül...

Mi lenne ha kicsit felfrissítenéd a biológiai ismereteidet?

Ezt olvasd el és az egészet gondold újra: [link]

2009. máj. 7. 12:18
 5/8 A kérdező kommentje:

b@sszus!!

De már elegem van, hogy másképpen NEM tudok lefogyni!!

NAGYON lassú az anyagcserém, és utálom hogy "úgy" néznek az emberek rám....mindenki vékony, én meg egy abnormális különc vagyok, és NEM lehet hogy ne tudjak fogyni..:(

segítsetek!...:(

több barátnőm is megjegyzést tett a fenekemre, és mondták hogy úgysem bírok lefogyni.

mit tehetnék??

2009. máj. 7. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lebírsz majd fogni, ha meg lesz a kellő akaratod és normális úton próbálsz fogyni. Nekem is azt mondták mindig, hogy úgysem tudok fogyni, mert ilyen fajta vagyok, meg hogy erős az alkatom. De mégis sikerült, és rájöttek, hogy mégsem vagyok erős testalkatú, és tudok vékony lenni. De ez nagy hülyeség amit te csinálsz, hogy 2-től semmit sem enni. Amúgy is felesleges, ha délelőtt zsíros kajákat, és croissant-ot ettél vagy hasonlókat. Először is diétáznod kell, az olyan ételeket amiknek a tápértéke magas, de tápanyagokat viszont nem tartalmaz, hagyd el. Próbálj egészségesen étkezni, és kevesebbet, napi öt étkezést iktass be, így az anyagcseréd nem lassul le, és mindig lesz mihez nyúlni a szervezetednek. És sportolj valamit aktívan naponta, így sikerülni fog. 1 óra szobabicaj például. És igyál sok vizet, napi 3-4 litert. Kívánom, hogy legyen sikered!!
2009. máj. 7. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mégegyszer bemásolom neked: [link]

ÉS VÉGRE OLVASD MNÁR EL EZT A SZ@RT!!!

Ez alapján nincs az az ember aki ne tudna lefogyni!!!

2009. máj. 7. 17:44
 8/8 A kérdező kommentje:

ti félreértetek. Én a diétával egyetemben leszoktam az édességekről, a zsíros és cukros dolgokról!

Tehát zöldség, gyümölcs, sovány husi..stb..

Croissant, fehér kenyér,csokik, cukorkák és hasonlók kizárva.

2009. máj. 7. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!