Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szóltok a 10 napos diétáho...

Mit szóltok a 10 napos diétához? Fogyott már valaki tényleg 10 nap alatt 5 kg-ot?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 20:49
 1/4 anonim válasza:
100%
az 5 kg fogyás 10 nap alatt csak nagy súlyból jön le, kb 80-10 kg közötti súlyból, szerintem... Én 67-ről indultam, 1 hónapja változtattam étrendet, és 3 kilót fogytam, szerintem ez a 10 nap alatt 5 kiló becsapós....
2009. máj. 6. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, de tuti jojó efektus.

Szóval lehet hogy lemegy az az 5 kiló, de az tuti hogy 3-4 napon belül vissza is jön!

2009. máj. 6. 21:40
 3/4 anonim válasza:
100%
Szia! Én csináltam egy 14napos(főleg tojás, és főtt hús) diétát, 3 kg-t fogytam vele. Azóta szerintem csak azért nem híztam vissza, mert azért figyelek arra, hogy mit is eszek, nem zabálok, és tornázok is legalább heti3-4szer. Úgyhogy szerintem 10nap alatt, 1-2 max.3 kg amit lefogyhatsz, és ha utána nem figyelsz rendesen oda, akkor gyorsan visszajön több is. Ma kezdem a 90naposat.
2009. máj. 7. 08:34
 4/4 anonim ***** válasza:
A magas fehérjés alacsony szénhidrátos diéta az tényleg jó, viszont azt sem lehet csak úgy össze-vissza...
2009. máj. 7. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!