Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni! 13éves 159...

Szeretnék fogyni! 13éves 159 cm vagyok és 55-57 kg között az a baj hogy nekem a fenekem a combom és a hasam problémás gyógyszerek nélkül szeretnék lefogyni. Tehát mit tegyek?

Figyelt kérdés

Reggeli gyakran kimarad vagy csak 1-2 sznedvics fél 10 körül

ebéd az 2 óra körül van de akkor mindent összeeszek ami van

vacsorával meg van mikor elhatározom hogy nem eszek van amikor meg áá egyszer élünk és akkor minden összeszalad próbálok kevesebbet enni de nem megy..Mit tegyek?? ja és a sport hát utálok...És konditerem sincs ahova lehetne menni futni meg rühellek

2011. nov. 2. 21:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jó hát délutánra felteszem a képeket
2011. dec. 10. 08:24
 12/15 anonim válasza:
Énn is 13 éves vagyok de én 60 kg es én is szeretnék lefogyni de én örülnék az 55 kilónak! Amugy mennyi szeretnél lenni?
2011. dec. 17. 22:45
 13/15 anonim válasza:

szia!

Én is 13 vagyok és én is olyan 56 kiló kiló körül voltam (160 cm), amikor eldöntöttem, hogy lefogyok. Én is ettem mindent, nem reggeliztem, és én se szeretek futni.

Fél év alatt 5 kilót leadtam. Azt csináltam, hogy 6 után nem ettem semmit, vizet ittam, nem ettem semmi édességet, naponta csináltam 50 fekvőt meg 50 felülést.

Nagyon nehéz volt, de egy idő után összeszűkült a gyomrom és nem kívántam olyan sok kaját! :)

Ha tetszik, próbáld ki! Sok sikert! :)

2012. ápr. 10. 14:55
 14/15 anonim válasza:
Vagyis bocsi nem 50 fekvőt, hanem 50 guggolást. Elírtam!:)
2012. ápr. 10. 15:02
 15/15 anonim válasza:
Diétával. Ez az első és legfontosabb pont. Ha nem diétázol nem fogysz le - és a diéta alatt nem az idióta divatfogyókurákat értem a 90 napos elmebajtól kezdve a káposztalevesig. Emellé szükséges az edzés is. Meg kell tanítani és ösztönözni rá a testet, hogy ne zsírként tárolja a tápanyagot. Különösen igaz ez azoknál mint te is akik nem testépítőként diétáznak.
2015. júl. 21. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!