Szeretnék fogyni! 13éves 159 cm vagyok és 55-57 kg között az a baj hogy nekem a fenekem a combom és a hasam problémás gyógyszerek nélkül szeretnék lefogyni. Tehát mit tegyek?
Reggeli gyakran kimarad vagy csak 1-2 sznedvics fél 10 körül
ebéd az 2 óra körül van de akkor mindent összeeszek ami van
vacsorával meg van mikor elhatározom hogy nem eszek van amikor meg áá egyszer élünk és akkor minden összeszalad próbálok kevesebbet enni de nem megy..Mit tegyek?? ja és a sport hát utálok...És konditerem sincs ahova lehetne menni futni meg rühellek
szia!
Én is 13 vagyok és én is olyan 56 kiló kiló körül voltam (160 cm), amikor eldöntöttem, hogy lefogyok. Én is ettem mindent, nem reggeliztem, és én se szeretek futni.
Fél év alatt 5 kilót leadtam. Azt csináltam, hogy 6 után nem ettem semmit, vizet ittam, nem ettem semmi édességet, naponta csináltam 50 fekvőt meg 50 felülést.
Nagyon nehéz volt, de egy idő után összeszűkült a gyomrom és nem kívántam olyan sok kaját! :)
Ha tetszik, próbáld ki! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!