Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan NE adjam fel az életmód...

Hogyan NE adjam fel az életmódváltást?

Figyelt kérdés
Szóval.....ma kezdtem. Eddig mindig össze-vissza ettem, fel se tũnt, mikor eszegetek, mikor elmentem a konyha mellett, mindig ettem pár falatot, de most elhatároztam, hogy megváltozok, "életmódot váltok". Ezen azt értem, hogy rendszeresítem az étkezéseket, naponta 5-ször étkezem nagyjából azonos idõkõzönként, normális adagokat, és próbálok az egészégesebb ételek közül válogatni, de az sem gond, ha néha becsúszik egy pizza, vagy egy kis csoki. Ezen kívül elhatároztam, hogy sok vizet fogok inni, és üres teát, aminek egyenlõre az ízét nem nagyon szeretem, mert cukorral és citromlével szoktam meg, de remélem majd ez változik. Ezekre mind azért van szükség, mert eléggé elhagytam magam az utóbbi idõben, és meg is híztam, így viszont rosszul érzem magam, szeretnék csinos lenni. Viszont ma, amikor megettem a reggelimet, 2 pirítóst margarinnal és egy bögre teát fahéjjal, rögtön jött egy olyan érzés, hogy "hm, még csinálok egy kis bögrés sütit", de aztán szerencsére leküzdöttem, de már fel is álltam, hogy csináljak egyet. És sajnos ez gyakran elõfordul velem, sokszor vágyom édességre. Mivel motiváljam magam, hogy ne adjam fel? Mit tegyek? 15/L
2011. nov. 2. 08:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
10:02-es, tegnap még azt írtad, hogy igya a teát cukorral, ma pedig, hogy kerülje.
2011. nov. 3. 11:02
 32/34 anonim ***** válasza:

igen, ez jó írás lenne, ha nem BAROMSÁG lenne.

kezdve azzal, hogy leszólsz egy egész érdekes vitát. mivel a kérdésre már többen is, több szempont szerint válaszoltunk, a Kérdező hidd el nagyon hálás és elmegy gondolkodni a kapott válaszon, és nem gondolja komolyan hogy beleszól a nagyok vitájába.

"Eleve nem lehet jó, ha multivitaminnal együtt ajánlják - mellesleg a mesterséges vitaminok nem szívódnak fel normálisan, tehát tök felesleges beszedni, a egyéb benne lévő anyagok pedig kifejezetten károsak. Ezt egy valamire való orvos meg fogja mondani, de ne valami kontárt kérdezz. "

ez egy elb.aszott világkép. nyilván te nem "hiszel" a táplálék kiegészítőkben. viszont ennek semmi köze ahhoz, hogy azok hasznosak-e, ez gondolom szimplán a te elképzelésed, teljesen fölösleges terjeszteni.

meg lehet állapítani különböző vitaminok felszívódásának mértékét, ürülésüket a testből, teljesen objektív adatokkal alá lehet támasztani, hogy miért jók, a mesterséges vitamin pedig mondd már meg, miben tér el a természetestől! káros anyag - persze, ciánvegyületet használnak hordozóanyagnak... miért lenne benne káros anyag? a kémia sokkal előrébb jár már, mint hogy egy normális termékben valamit benne hagyjon.

paleolit: teljesen jó kaják vannak benne. hús, zöldségek, és komolyan multivitamint ajánlanak? valaki, képes volt egy átgondolt táplálkozási rendszert kialakítani, arra is gondolt, hogy a szervezet vitamin igényét a mai zöldségekkel nem lehet kielégíteni? okos lehet, de erre mit kap, lehurrogást. gondolom neked is hiányozna a tejci, vagy a liszt. de mondd már meg, mit profitál egy 15 éves a tejből? nem rég nem csecsemő már..

2011. nov. 3. 11:06
 33/34 anonim válasza:
Itt ismét a paleo-s. Az idő fogja eldönteni,hogy mennyire divatbaromság. Nagyon sokan gyógyultak meg ezzel olyan betegségekből,amik,ha megszünnének,tönkremenne egy csomó ezekre épült üzletág. Speciel a paleo a rizst sem ajánlja. Viszont igenis változatos,hiszen rengetegféle zöldség(nem hüvelyes,és nem burgonya),gyümölcs,és állati fehérjeforrás látezi.Fantázia kérdése.
2011. nov. 4. 09:54
 34/34 anonim válasza:
Elírtam egy szót,bocsi:létezik. (mielőtt valaki belekötne a helyesírásomba,ami errefelé divat)
2011. nov. 4. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!