Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan NE adjam fel az életmód...

Hogyan NE adjam fel az életmódváltást?

Figyelt kérdés
Szóval.....ma kezdtem. Eddig mindig össze-vissza ettem, fel se tũnt, mikor eszegetek, mikor elmentem a konyha mellett, mindig ettem pár falatot, de most elhatároztam, hogy megváltozok, "életmódot váltok". Ezen azt értem, hogy rendszeresítem az étkezéseket, naponta 5-ször étkezem nagyjából azonos idõkõzönként, normális adagokat, és próbálok az egészégesebb ételek közül válogatni, de az sem gond, ha néha becsúszik egy pizza, vagy egy kis csoki. Ezen kívül elhatároztam, hogy sok vizet fogok inni, és üres teát, aminek egyenlõre az ízét nem nagyon szeretem, mert cukorral és citromlével szoktam meg, de remélem majd ez változik. Ezekre mind azért van szükség, mert eléggé elhagytam magam az utóbbi idõben, és meg is híztam, így viszont rosszul érzem magam, szeretnék csinos lenni. Viszont ma, amikor megettem a reggelimet, 2 pirítóst margarinnal és egy bögre teát fahéjjal, rögtön jött egy olyan érzés, hogy "hm, még csinálok egy kis bögrés sütit", de aztán szerencsére leküzdöttem, de már fel is álltam, hogy csináljak egyet. És sajnos ez gyakran elõfordul velem, sokszor vágyom édességre. Mivel motiváljam magam, hogy ne adjam fel? Mit tegyek? 15/L
2011. nov. 2. 08:37
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
Én a paleo-párti vagyok. A tejtermékekre,pontosabban a tejre csecsemőkorban van csak szükség,gabonára pedig egyáltalán nincs,mindkettő tápanyagai kiválthatók hússal,hallal,tojással,gyümölccsel,nem hüvelyes zöldségekkel,diófélékkel,olajos magvakkal.( Multivitamint érdemes szedni,de azt a hagyományos életmód mellett is kellene.)Mindegy hogy fejlődő szervezet,vagy sem. Ezzel az étrenddel még a pattanások sem jönnek ki,vagy sokkal kevésbé,mintha fogyasztod a "tiltott" dolgokat. Amúgy semmi sem tilos,te döntöd el egyedül,hogy mit akarsz,egészséges testet,vagy szenvedni a civilizációs betegségektől.
2011. nov. 2. 12:32
 12/34 anonim ***** válasza:
0%

11:16

megvonja magától a tejtermékeket és a gabonaféléket? és ez probléma? miért? 15 évesen.. az lesz a következő, hogy visszamaradott lesz, ha nem eszik sütit vagy csokit? kiba.szottul új szokás lisztet enni meg tejet, nem mondom hogy feltétlen nagyon rossz, illetve számos előnyét fel lehet sorolni, de több hátrányát is, és nem biztos hogy minden embernek szüksége van a hátrányára. de hogy gabonák és tej megvonásától nem lesz problémája, az biztos..

Kérdező, egyébként.. szálkásító étrend, kész. azt és annyit eszel, amire szükséged van, plusz nyilván edzeni is kéne. ilyen bögrés sütiket meg hol hallottál te? ki találta ki? mi ez? még egy kis finomított lisztet betömünk a gyomrunkba, honnan jött ez? tessék már elfelejteni az ilyen töltelék holmikat, mert kimondottan, határozottan káros hatásúak, hosszú távon. rövid távon csak nézzünk szét az emberek között, milyen karcsúak, izmosak és fittek..

2011. nov. 2. 14:50
 13/34 anonim ***** válasza:

Szálkásító étrend?? Csirkemell csirkemellel, meg barna rizzsel naponta 4x, aztán következő nap ugyanez, aztán megint... De kiegyensúlyozott, meg változatos!!:)

Szegény kérdező még csak a cukormegvonást is nehezen viseli, ti meg drasztikusabbnál drasztikusabb dolgokkal rémisztgetitek!!

2011. nov. 2. 17:31
 14/34 anonim ***** válasza:
hús, valami ch forrás, zöldség + esszenciális zsírsavak + 1 nő ami az élethez kell. a nőn kívül az összes fontos dolog benne van a szálkásító étrendben. mégis mit tennél még bele? egy kis tejet vagy cukrot, milyen kurv.ajó az?
2011. nov. 2. 17:34
 15/34 anonim ***** válasza:
Cukrot?? Te hülye vagy?? A tejjel meg a tejtermékekkel nem tudom mi bajod van?? Hol van az leírva, hogy a kefír, meg a joghurt, meg a túró káros? De hagyjuk, nem vitázom.
2011. nov. 2. 17:38
 16/34 anonim ***** válasza:
valóban nem vitázol, mert belekötsz egy normális gondolatba (szálkásító étrend) de baromira nem indokolsz semmivel, csak leszólod a csirkét meg a rizst. ez hogy eshet nekik?
2011. nov. 2. 17:41
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek mindenhova ezt írod, mert neked ez bevált, mert te harcművész vagy meg élelmiszer....blabla meg stb. stb.stb. Uncsi.
2011. nov. 2. 17:45
 18/34 anonim ***** válasza:
És már megint nem tudsz olvasni,mert nem leszóltam a csirkét, hanem az írtam, hogy nem túl változatos, mindennap csirkét enni barnarizzsel. De hagyjuk már.
2011. nov. 2. 17:50
 19/34 anonim ***** válasza:
0%

az leszólás :D

meghatározni hogy én meg harcművész és élelmiszer.. én ISTEN vagyok ha csak úgy valahogyan be akarunk skatulyázni, és ezt nem a magamfajta teszi hanem valaki más.

élő embernek meg húst kell ennie, nem tudom ezzel mi a probléma. nem nekem jött be, több 10 000 éve az embereknek jött be az étel, szerinted mi kéne még? tudsz valami varázs dolgot ami helyettesíti az egészséges táplálkozást? ha igen, azt ne ide írd meg, mert ha jól kezeled ezt a titkot akkor meggazdagodhatsz belőle.

2011. nov. 2. 17:55
 20/34 anonim ***** válasza:

Értelmezési gondjaid is vannak. Megjegyzem nem az első eset. Nem is hiszem, hogy az utolsó.

A harcművészes meg élelmiszer mérnöki hallgatós dumádat pedig te osztod mindenhol állandó jelleggel, meg hogy te tudsz mindent, meg hasonló önfényezős dolgokat.

És még egyszer hangsúlyozom a gyengébb elméd kedvéért, hogy az hogy "nem változatos" az nem = azzal, hogy nem jó. Jó, de nem túl változatos. Nem én fogom elmagyarázni egy hallgatónak, hogy mi az értelembeli különbség.

2011. nov. 2. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!