Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A sok méz közrejátszhatott a...

A sok méz közrejátszhatott a hízásban?

Figyelt kérdés
Három hét alatt három kilót híztam. Viszont minden héten megettem egy liter mézet. Lehet,hogy ez az oka?

2011. okt. 29. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ehh, ne velem kötekedj, egyszerűen az üveg űrtartalma alapján nem tudjuk megmondani a mézed tömegét. De rákerestem neked google-ön a termelői mézekre. Neten úgy tűnik kb. mindenhol grammban vagy kilóban adják meg, a képek alapján meg a franc se lövi be az üvegeik űrtartalmát. De ha gondolod, írj valamelyiküknek, és kérdezd meg, hogy az egy literes befőttesüveg az melyik tömeget takarja - vagy mérd le magad.

[link]

[link]

[link]

[link]

Amúgy a finomított cukornál mindenképpen egészségesebb a méz, ugyanis élettanilag kifejezetten hasznos anyagokat is tartalmaz, de tudomásom szerint közel ugyanolyan gyorsan felszívódik a méz cukortartalma is, és ugyanolyan könnyen megy a zsírraktárba a többlet. Az, hogy egészséges nem jelenti azt, hogy "kevésbé hízlal". Igen, a fogyózók is ehetnek mézet kis mennyiségben, ahogy akár kockacukrot, kesudiót, zsírszalonnát is kis mennyiségben, ha beleszámolják a fogyasztásba, egyiktől sem fognak hízni.

2011. okt. 30. 14:08
 12/12 anonim válasza:
Én kilóban árulom a mézemet ... 1 kg 8 dl-nek felel meg, mivel nagyobb a fajsúlya mint egy átlag folyadéknak. Ezért az az üveg méz, amit veszel szerintem csak 8 deci lehet. Literben nem nagyon láttam még, hogy árulták volna...
2012. okt. 19. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!