Melyik vitamin segít a hízásban?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a multivitamin jó, de melyik az a konkrét vitamin, ami étvágyhozó?2011. jan. 9. 14:22
2/6 anonim válasza:
Az Actival Max is meghozza az étvágyat, én már pár hónapja szedem minden nap! Ősz óta 3 kilót szedtem fel!
Neked mennyi a korod, súlyod és a magasságod?
Én most 160 cm és 45 kg vagyok!
Ja, és még a sok testmozgás is jót tesz, mert attól is megjön az étvágy!
24/N
3/6 anonim válasza:
én úgy tudom h a béres csepp amire mondják h megjön az étvágyad de valakinek már egy centrumtol is.
4/6 A kérdező kommentje:
A Béres cseppet próbáltam már, de nem jártam sikerrel.
20 éves lány vagyok, 164 cm, 46 kg :(
2011. jan. 9. 15:27
5/6 anonim válasza:
Ez a génektől is függ.Évek óta próbálok hízni,b12,béres csepp,centrum,vitaminok de semmi.De ha valakinek sikerült mégis híznia pár kg a tanácsát szívesen elfogadnám.
6/6 anonim válasza:
Vegyetek tömegnövelőt ha hízni akartok és nem tudtok zabálni annyit mint egy disznó. Egy átlagos tömegnövelő 4dl vízben elkeverve néhány kanálnyi az olyan 600 kalória. És ha mondjuk este lefekvés előtt megiszol egy 4 dl-t akkor máris 600 kcal pluszba megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!