A C vitamin akkor is hat, ha lenyelem, mint egy átlagos gyógyszert? Vagy mindnekép szopogtani kell?
Figyelt kérdés
Nagyon utálom az ízét, próbáltam mindenféle ízesítéssel, egyszerűen rosszúl vagyok az ízétől :(2011. szept. 14. 15:43
1/7 anonim válasza:
Többféle c vitamin van: sima tabletta, filmtabletta, pezsgőtabletta stb... ezek egyikét sem kell szopogatni. Lehet, hogy van olyan is, én még nem találkoztam vele. Z van neked ráírva? Ha igen, vegyél másfajtát.
2/7 anonim válasza:
Bocsi, de én még nem hallottam arról, hogy szopogatni kéne... Honnan vetted? Persze, hogy hat, ha lenyeled
3/7 anonim válasza:
Legközelebb ne szopogatós C-Vitamint vegyél, hanem rendes tablettát.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. szept. 14. 16:23
5/7 Rheeza válasza:
Dugd fel análisan komolyan ! Én elhiszem hogy ez az oldal azért jött létre hogy lehessen kérdezni/válaszokat adni, de komolyan, legalább 1 másodpercig elgondolkozhatnál a 70-es IQ-dal hogy mi az istent kérdezel meg. Komolyan.. most ha egy cukorkát beveszek és elszopogatom vagy szétrágom és lenyelem nagy darabokban akkor lenyeltem vagy lenyeltem ?? idióta.
6/7 greeen válasza:
A kérdés valóban nagyon korlátolt kissé de viszont igenis van különbség a szopogatós gyógyszerek ill. vitaminok hatékonysága közt.Mégpedig amit elszopogatunk,az lassabban,a nyál által oldottabban,az enzimek által emésztésre előkészültebben kerül a tápcsatornába!Úgyhogy azért nem teljesen ugyanaz mint lenyeljük vízzel!De mindettől függetlenül a c vitamin sokkal inkább lenyelni való vitamin,mint szopogatós cukorka!
7/7 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy a kérdezés nem bűn...
Köszönöm a válaszokat egyébként.
2011. szept. 25. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!