Hogyan tudnék segíteni a páromnak a hízásban?
Mozgojon, erősítsen, és úgy egyen sokat.
Én is zabálom a hizlaló dolgokat a normál kaja mellett, de míg az ágyon ültem, nem híztam egyetlen grammot sem. Most viszont elkezdtem mozogni - nem sokat, nehogy visszafogyjak -, erősítés, ugrálás, tánc (napi max. fél óra), és gyarapodott a súlyom.
Ja és tolom a ch-t rendesen. Fél tábla csoki simán elmegy egy nap, és mégsem zsírosodok, de nő a tömegem. Bár ez még kétlem, h izom lenne. Ha híztam még, akkor merek csak normálisabban sportolni, addig nem.
Bár én anorexiából jövök ki.
Etess vele meg napi fél kiló kesudiót vagy mandulát. Csak abba 3000 kcal van:D Mondjuk elég száraz úgyhogy kell mellé a víz is. Földimogyit is vehetsz neki az olcsóbb de az más miatt nem egészséges.
Emellett a mozgás az fontos ahogy az előttem szóló is elmondta. Érdemes lenne egy vérképet csináltatni és megnézni a pajzsmirigy hormontermelését.
(Ha nem izom jön fel akkor az csak zsír lehet mert a víz csak úgy nem áll meg:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!