Fogyózol? Jól megy? Hogyan csinálod?
én a lifetiltes program utolsó előtti napjában járok éééés mindjárt vége :)
de a lényeg: 8 kg fogyás (kb 10 kg feleslegem volt), és eszméletlen átalakulás :)
hát utolsó azért nem teljesen így van :)
egyrészt nincs könyve, legalábbis még nem tette közzé sehol.
másrészt nem testépítő és ez a lényeg. Egy hétköznapi ember, akinek anno volt egy átlag, vagy annál kicsit pocakosabb teste. Ebből 10 hét alatt csinált egy szálkás, finoman izmos testet. Ez után kezdett el tömeget növelni, hogy még izmosabb legyen, de ettől még nem testépítő. Úgy értem, nem ez a hobbija, csak csinálja egy szintig, hogy jól nézzen ki.
És ami a lényeg, hogy ha ő, mint egy "közönséges" srác meg tudta csinálni, akkor miért ne sikerülhetne neked? Ezt mutatta be Petrán, ő sem volt "senki" (úgy értem hozzáértő, fitnesz bajnok), csak egy elhízott csaj. És sikerült, bebizonyította, hogy működik a módszere. Ahogy azt később Dani és Laura segítségével is, plusz ott vannak azok a csajok, akiknek a blogját belinkelte egy bejegyzésben... ők is szépen állnak. Mind hétköznapi emberek, hasonló élettel, mint te vagy én, munka, suli, család mellett, kevés szabadidővel és előrehaladott ételfüggőséggel :D ha nekik sikerül, bárkinek sikerülhet.
Kérdezőnek: olvasd el a testalkatdiéták nőknek c. posztot, abban van étrend, mozgás, kiegészítők, jótanácsok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!