Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózol? Jól megy? Hogyan...

Fogyózol? Jól megy? Hogyan csinálod?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok ki az,aki velem együtt szenved:)
2011. okt. 26. 22:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lifetilt blog 10 hetes programjának 6. hetében vagyok, minden eddigi próbálkozásomat és várakozásomat felülmúlja, amit a tükörben látok, mostmár elhiszem, hogy mire újra jön a jó idő, és lekerülnek a ruharétegek, bomba jó nő leszek!! :) Ha ezt valaki fél éve mondja, kiröhögöm! :D
2011. okt. 26. 23:00
 2/12 anonim ***** válasza:

én a lifetiltes program utolsó előtti napjában járok éééés mindjárt vége :)

de a lényeg: 8 kg fogyás (kb 10 kg feleslegem volt), és eszméletlen átalakulás :)

2011. okt. 26. 23:47
 3/12 anonim válasza:
Nem, sehogy, nem csinálom. Remélem kielégítő választ adtam.
2011. okt. 27. 03:56
 4/12 anonim ***** válasza:
nem, de nincs étvágyam és már 10-12 kilót fogytam különösebb megerőltetés nélkül, a főtt kajákat nem is kívánom egyáltalán, a húst nem szeretem annyira, zöldség-gyümölcs meg van bőven, mert részben zöldségesek vagyunk, ennyi 20
2011. okt. 27. 07:07
 5/12 anonim ***** válasza:
23:00 mii?? milyen fogyókúra ez? rákerestem neten, de csak valami blogot találtam, ahol egy pasas irkál mindenfélét.
2011. okt. 27. 07:58
 6/12 anonim ***** válasza:
azaz utolso:) egy blog ahogy leirja hogy fogyott ő. van azthiszem könyve is. meg amugy tetstépítő
2011. okt. 27. 08:49
 7/12 anonim ***** válasza:

hát utolsó azért nem teljesen így van :)

egyrészt nincs könyve, legalábbis még nem tette közzé sehol.

másrészt nem testépítő és ez a lényeg. Egy hétköznapi ember, akinek anno volt egy átlag, vagy annál kicsit pocakosabb teste. Ebből 10 hét alatt csinált egy szálkás, finoman izmos testet. Ez után kezdett el tömeget növelni, hogy még izmosabb legyen, de ettől még nem testépítő. Úgy értem, nem ez a hobbija, csak csinálja egy szintig, hogy jól nézzen ki.

És ami a lényeg, hogy ha ő, mint egy "közönséges" srác meg tudta csinálni, akkor miért ne sikerülhetne neked? Ezt mutatta be Petrán, ő sem volt "senki" (úgy értem hozzáértő, fitnesz bajnok), csak egy elhízott csaj. És sikerült, bebizonyította, hogy működik a módszere. Ahogy azt később Dani és Laura segítségével is, plusz ott vannak azok a csajok, akiknek a blogját belinkelte egy bejegyzésben... ők is szépen állnak. Mind hétköznapi emberek, hasonló élettel, mint te vagy én, munka, suli, család mellett, kevés szabadidővel és előrehaladott ételfüggőséggel :D ha nekik sikerül, bárkinek sikerülhet.

Kérdezőnek: olvasd el a testalkatdiéták nőknek c. posztot, abban van étrend, mozgás, kiegészítők, jótanácsok, stb.

2011. okt. 27. 09:22
 8/12 anonim ***** válasza:
* vagyis nem kérdező, hanem 7.58-as válaszoló :)
2011. okt. 27. 09:22
 9/12 anonim válasza:
Munkahelyváltás. Nagyon sokat számít, ha egy új helyen vagy. Nem stressz, hanem egyszerűen az új légkör, új emberek. Vidámabb lesz az ember és nem is kíván annyit enni, mert lefoglalják az új dolgok. Én így fogytam fél év alatt 20 kg. Persze, lehet mással is váltani gondolom. Gondolok itt új barátokra, új hobbi, ami annyira leköti a figyelmet!
2011. okt. 27. 09:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Én lifetiltezek (: 18. nap és mínusz 4 kiló.
2011. okt. 27. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!