Ki hol tart a fogyókúrával? Mennyit adtál le és mióta csinálod? Milyen módszerrel?
Hát, én nem fogyózok, csak válság van az életemben. Csütörtök óta 1,5-2kgt csináltam.
Igazából nem ettem szinte semmit, most vagyok 164 centi és 51kg.
február közepe, -10 kg.
De ha jön a menstruációm, mindig visszaeszek 1-2 kilót. Olyankor nem bírom megállni. Pl. ma is. :-(
Eddig -11, 5 kg, és még kb 10et szeretnék. 167 cm és 63 kg vagyok, tehát 74,5 voltam [úristen...xD] mikor elkezdtem fogyózni, és az 53 az álomsúly.
Kalóriát számolok, átlagban 800-1300 kcal között eszem egy nap, és a chipseket, édességeket próbálom hanyagolni, bár ma rokonok voltak nálunk, és eléggé elszaladt velem a ló. [1 szelet torta [bár igaz, nincs tésztája], fél zacsi chips, 1 nyalóka...:S]
November végén kezdtem fogyózni, kb 2 hétig csináltam, aztán egész decemberben nem fogyóztam, majd kb január 5.-e álltam megint neki a fogyózásnak. Tehát nem fogyok nagyon gyorsan, de legalább nem fog visszajönni. :)
Én Július óta 15 kg-t fogytam. Ezt kondizással és kevesebb evéssel értem el. Még így is le kéne adnom durván 10 kg-t, hogy kifogástalan legyen a külsőm... Az is segít, ha csinálsz egy fotót, amikor elkezded és figyeled a változásokat. Én most 93kg vagyok és 188 cm :/ Persze kondizással nem tudsz olyan nagy súlyokat ledobni, mert egy idő után izom jön fel a helyére (az izom nehezebb is, mint a zsírszövet). Ha van családtag, akkor kérd meg, hogy figyeljen oda arra, hogy mit eszel (pl.: szülő, tesó).
Remélem hasznos volt számodra, kitartást :)
By : Kleme 15/F
19:49 vagyok
a módszer az kimaradt: 2-ig szénhidrát, utána csak fehérje, és egyre több mozgás, torna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!