Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki hol tart a fogyókúrával?...

Ki hol tart a fogyókúrával? Mennyit adtál le és mióta csinálod? Milyen módszerrel?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 18:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

2 hónap alatt -15 kg, van még hátra kb 35.

Kevesebbet eszem, teljesen elhagytam az édességeket, a fehér kenyeret, és sokkal többet iszom, ami 99%-ban víz.

19/L

2011. ápr. 11. 12:25
 12/12 anonim ***** válasza:

170cm és 94 kg voltam.

Most 81 vagyok.

Havonta 4kg-t fogyok, úgy hogy mindent eszek, csak kevesebbet!!!!Nem koplalok, az az 1400-1500kcal mindig megvan, de nem esek kétségben ha véletlen 1600ra jön ki:)))

Sokszor fogytam már le 62kg-ra és mindig jóval többet hiztam vissza.

Rá kellett jönnöm hogy nem fogyóznom kell, hanem életmódot váltani. Lassan becsempészni a mindennapjaimba a mozgást, és kevesebbet enni.

Lassú folyamat, de mindig tele vagyok energiával, végre 23 évesen rendszeres lett a menstruációm, nem vagyok éhes, és van kedvem kimozdulni itthonról.

Még hosszú út áll előttem, de a mozgásnak köszönhetően már most is csak 70-75kgnak néznek, ami nagyon jól esik.

Bárcsak hamarább is rájöttem volna erre, hogy nem kell sietni....és talán akkor a melleimet sem viselte volna meg a fogyás. De előre nézek és ha elérem a 65-68kg-t megköszönöm Rubint Rékának és megcsináltatom a melleimet, ennyit megérdemlek.

Szóval ennyi a titka az egésznek.

2011. ápr. 11. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!