Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi az az ételmennyiség...

Mennyi az az ételmennyiség amit egy alkalommal megehetsz, ha fogyózol?

Figyelt kérdés
amikor azt mondják sokszor egyél keveset, itt mire gondolnak? hány gramm?
2010. okt. 29. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
éppen ne lakj jól
2010. okt. 29. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem a mennyisége számít sokszor, hanem a minősége. Nem mindegy, hogy egy kiló almát eszel meg ami 300 kcal, vagy egy kiló csokit, ami 5300.

Személyenként is változik a mennyisége.

A nem-jóllakás meg hülyeség, fogyisan is jól lehet lakni, sőt kell is, mert koplalni tilos :)

2010. okt. 29. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
35%

1 normális adag mennyiség ebédre-hal, hús, kevés rizs, kevés főtt krumpli, kevés tészta, főzelékek

vacsora: hus, hal tojás, rántotta, kefír, joghurtm túró, zöldségek

reggeli 1 zsömle, 1 kifli, zöldségek, felvágott, tojás stb

nálam ezek a mennyiség

uzsi tízórai gyümölcs pl 1 alam, 1 narancs 2 mandarin 1 szelet sütőtök mikor mi

2010. okt. 29. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
A gyomrod akkora, mint a két bezárt öklöd egymás mellé téve. Ha ennél többet eszel, akkor tágul. A normális az, ha ennyit eszel, mert ekkora a gyomrod (ha nincs kitágítva folyamatos túlevés miatt...). Különösen ha fogyózol, akkor arra kell figyelni, hogy ne tágítsd a gyomrod - ennyivel jól kell, hogy lakj.
2010. okt. 29. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

*1 normális adag mennyiség ebédre-hal, hús, kevés rizs, kevés főtt krumpli, kevés tészta, főzelékek

Főzelék? Lisztes rántással-habarással, szarrá főtt zöldségekkel? Felesleges és hízlal.

*vacsora: hus, hal tojás, rántotta, kefír, joghurtm túró, zöldségek

Ez rendben.

*reggeli 1 zsömle, 1 kifli, zöldségek, felvágott, tojás stb

Zsemle vagy kenyér, ha teljes kiörl.

*uzsi tízórai gyümölcs pl 1 alam, 1 narancs 2 mandarin 1 szelet sütőtök mikor mi

ez jó

Baromság, hogy nem kell jóllakni. Nem laksz jól, ideges vagy, fáj a fejed, folyton a kajára gondolsz. Igenis lakj jól, persze nem mindegy, mivel. Hús-zöldség. Degeszre eheted magad. Persze normális módon, nem fél disznó fél paradicsommal. 1-2 szelet hús, nagy tányér zöldség.

2010. okt. 29. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:

3. vagyok

igen reggeli teljes kiőrlésűre gondoltam, nem írtam oda mert sztem azt a kérdező is tudja

de az ebédemmel mi bajod van? én így fogytam le eddig 14 kilot, hülyeség már bocsi h agyonfőtt zöldségek meg ez a habarás dolog

spenót 2 főtojással hát sztem tökéletes ebéd

tökfőzelék, rakott karfiol, rakott zöldbab, borsófőzelék, stb stb

gombaleves, húsleves normálisan is lehet enni, nem kell mindennap saláta saláta mert sztem avgy tanul v dolgozik és tuti h nem bírná

kevés rizs, kevés FŐTT krumpli igenis kell mert van bennük vitamin

2010. okt. 30. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!