Mennyi az az ételmennyiség amit egy alkalommal megehetsz, ha fogyózol?
Nem a mennyisége számít sokszor, hanem a minősége. Nem mindegy, hogy egy kiló almát eszel meg ami 300 kcal, vagy egy kiló csokit, ami 5300.
Személyenként is változik a mennyisége.
A nem-jóllakás meg hülyeség, fogyisan is jól lehet lakni, sőt kell is, mert koplalni tilos :)
1 normális adag mennyiség ebédre-hal, hús, kevés rizs, kevés főtt krumpli, kevés tészta, főzelékek
vacsora: hus, hal tojás, rántotta, kefír, joghurtm túró, zöldségek
reggeli 1 zsömle, 1 kifli, zöldségek, felvágott, tojás stb
nálam ezek a mennyiség
uzsi tízórai gyümölcs pl 1 alam, 1 narancs 2 mandarin 1 szelet sütőtök mikor mi
*1 normális adag mennyiség ebédre-hal, hús, kevés rizs, kevés főtt krumpli, kevés tészta, főzelékek
Főzelék? Lisztes rántással-habarással, szarrá főtt zöldségekkel? Felesleges és hízlal.
*vacsora: hus, hal tojás, rántotta, kefír, joghurtm túró, zöldségek
Ez rendben.
*reggeli 1 zsömle, 1 kifli, zöldségek, felvágott, tojás stb
Zsemle vagy kenyér, ha teljes kiörl.
*uzsi tízórai gyümölcs pl 1 alam, 1 narancs 2 mandarin 1 szelet sütőtök mikor mi
ez jó
Baromság, hogy nem kell jóllakni. Nem laksz jól, ideges vagy, fáj a fejed, folyton a kajára gondolsz. Igenis lakj jól, persze nem mindegy, mivel. Hús-zöldség. Degeszre eheted magad. Persze normális módon, nem fél disznó fél paradicsommal. 1-2 szelet hús, nagy tányér zöldség.
3. vagyok
igen reggeli teljes kiőrlésűre gondoltam, nem írtam oda mert sztem azt a kérdező is tudja
de az ebédemmel mi bajod van? én így fogytam le eddig 14 kilot, hülyeség már bocsi h agyonfőtt zöldségek meg ez a habarás dolog
spenót 2 főtojással hát sztem tökéletes ebéd
tökfőzelék, rakott karfiol, rakott zöldbab, borsófőzelék, stb stb
gombaleves, húsleves normálisan is lehet enni, nem kell mindennap saláta saláta mert sztem avgy tanul v dolgozik és tuti h nem bírná
kevés rizs, kevés FŐTT krumpli igenis kell mert van bennük vitamin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!