Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak gyaloglok (4km/h)...

Ha csak gyaloglok (4km/h) akkor is égetek zsírt? Ez ér valamit?

Figyelt kérdés
Ma már megvolt a normális,szokásos edzésem. Most van egy kis plusz szabad fél órám és úgy gondoltam inkább tévézés közben mozgok kicsit mintsem itt tespedjek a fotelben,ahoz hogy fussak már nincs erőm,így inkább csak gyaloglok fél órát amivel 130kcalt égetek el. Ez is ér valamit? Tehát pl ha előtte megeszek egy rudit azt ezzel ledolgozom?
2011. okt. 20. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
minden mozgás energiát igényel. a kis intenzitású mozgások ráadásul tényleg "zsírt is égetnek". de ezzel nem kell törődni, az energiamérlegre kellene figyelni, és igen, ha tényleg lemozogsz 130kcal energiát, akkor az tényleg el lett használva, és később pótlódni fog (vagy a túrórudiból, vagy a tested raktáraiból).
2011. okt. 21. 08:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. okt. 21. 11:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, használ, lassan, de biztosan. :)

Én sétával fogytam le, és megérzem a ruháimon, ha kihagyok egy hét intenzív sétát. (mondjuk nem koplalok, ez tény :P)

2011. okt. 27. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!