Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet hatékonyan és...

Hogyan lehet hatékonyan és egyszerűen lefogyni a hasból? És mit kell csinálni a lapos hasakért?

Figyelt kérdés
Szeretném hogy a hasam lemenjen júniusig
2009. máj. 3. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

felülések, hasprés.

És mondj le a szénsavas dolgokrol... Igy a kettövel együtt elérheted a kivánt hatást.

2009. máj. 3. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Calanetics-has torna!És persze a sima hasizom torna!Kerüld az úgynevezett "K"-s ételeket, mert azok felfújnak!(kukorica, kelbimbó, karalábé...) Sok Sikert!
2009. máj. 3. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

megfelelő diétával, aerob edzéásekkel, és esetleg súlyzós edzéssel.

a diéta azt jelenti, hogy napi 3gr fehérje /tsk(testsúlykilogramm), lehetőleg csirke-, pulykamellből, halból. és 1-3 gr szénhidrát / tsk. Mondjuk eleinte 3, és utána hetente visszacsökkentve az össz adagot kb 20-50 grammal. Ha megáll a fogyás akkor túl sok a ch még, ekkor lehet csökkenteni, nem muszáj hetente, ha fogysz 3 gr /tsk-val is, akkor lehet akár 1 hónapig is így folytatni és csak azután csökkenteni. Napi 5-6 étkezésre szétbontva ezt az adagot, és minden étkezés teljes legyen, tartalmazzon ch-t és fehérjét is.

+ napi 1-2 kanál lenmagolaj zsírbevitel gyanánt. 0 cukorbevitel, 0 lisztbevitel. Minden 20 kilódra napi 1 liter folyadék jusson.

Edzés: heti 4-6 nap aerob edzés, ami 50-60 perces, alacsony intenzitású edzés (tempós gyloglás, ellipszis tréner, bicikli, stb), max 130-as pulzussal.

És ezt lehet esetleg súlyzós edzéssel kiegészíteni, erről megfelelő oldalakon tájékozódhatsz (pl. body.builder.hu). Javaslom az itt található alapismereteket olvasni.

2009. máj. 3. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

Itt az alapismeretek: [link]

Hasizom gyamorlatokkal nem fog lemenni a zsír a hasadról, tudod helyi zsírégetés nincs, akármennyire is szeretnéd.

Aki írta hogy a body.builder.hu-ról tájékozódj vele teljesen egyetértek. Én így fogyok most és a hétvégi ballagásos zabálással nem jött vissza egy gramm sem, viszont 2 hét alatt eddig 3 kiló ment le. A karom és a combom plusz a vádlim körfogata (ahol nagyon minimális a zsír) nem változott ergo zsírból és nem izomból fogytam.

Én 150g szénhidráttal és kb 200g-240g fehérjével tolom 89 kilóról kezdtem, most 86 vagyok és sztem 82 környékén leszek igen durván szálkás. Megy mellé még nagydózisú multivitamin meg 2000mg L-karnitin. heti 4X 60 perc aerob, meg 3 súlyzós edzés.

2009. máj. 3. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Elsö válaszado vagyok, miért lett lepontozva a válaszom?
2009. máj. 3. 14:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm válaszaitokat!!
2009. máj. 3. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!