Innen hogyan tudnék fogyni? Kép lent!
Amint látjátok nem vagyok se elhízva,sőt,kimondottan vékony vagyok,de a csípőmből szeretnék fogyni.
Az nem csak csont,még a nadrág is kidobja,ezt kb HOGYAN és mennyi idő alatt tudom leadni,hogy arányos legyek az alakommal?
Bocsi,a kép elég pici lett!
23 L
Csak sajnos manapság az összes csaj egyedül a külseje területén törekszik a tökéletességre... Eléggé szánalmas.
De, hogy a kérdésre is válaszoljak: nem fogsz tudni csípőből nagyon fogyni, mert ilyen az alkatod, a csontodból nem tudsz leadni. Meg egyébként sem kell, nem vagy kislány - egy nőnek pedig legyen csípője. A külsőd helyett inkább más területen tökéletesítgesd magad...
Eddig senki nem írta szegénynek?
NINCS HELYI FOGYÁS/ZSÍRÉGETÉS!!! Fogyni csak az egész testről lehet!!! Módja: kiszámolt diéta + sport!
Amúgy meg medencecsontból nem lehet fogyni. Elég gebe vagy így is. Inkább mással kápráztasd el a fiúkat...
EZ a gebe! [link]
ne bíztassátok már, hogy hízzon, nem 180 centi és 40 kg! nekem is látszik a bordám, DE 173 cm-hez 63-64 kg vagyok ami rohadtul nem kevés, de nem fogok meghízni -.-"
Kedve Utolsó!
Akit linkeltél az nem gebe, hanem anorexiás, méghozzá nem is most kezdte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!