Véleményt kérek a mai kajámról! Mennyiségre jó volt?
175 cm, 70 kg, 5 kg-t szeretnék fogyni.
reggeli: 50g zabpehely, 150g natúr joghurt
10órai: 30g földimogyoró
ebéd: 1 rozsos kifli, 3 főtt tojás, cottage cheese (kb. 50g), sonka, zöldség
"uzsi": 50g popcorn és fél liter lightkóla (moziban voltunk :$ ezért ettem kevesebbet ebédre)
vacsi: fehérje turmix
ez fogyis nap volt, vagy ink súlytartós?
semmi, értem.
de valahogy a gyümölcsök, KV és a csirkehús nekem nem tűnik problémás élelmiszernek. koffein a legkíméletesebb drog, a szervezetnek meg alsóhangon is szüksége van 0,8g/száraz ttkg fehérjére húsból. mondjuk ez átlagos embernél tényleg csak 60-70g fehérje, vagy még annyi sem. de ez alatt már orvosilag egészségtelen bevinni, tehát.. :/ összetett téma.
igen, ez nagyon gyakori.
bár sok odafigyeléssel, koplettálhatók a fehérjék. ez azt jelenti, hogy egy növényből hiányzik (kevés van) egy aminosavból, de ma már ismert, hogy mivel kell együtt fogyasztani, amiben ebből az aminosavból aránylag több van. plusz a szója tudtommal teljesértékű fehérjeforrás, tehát én az előbb kicsit sarkítottam. bár a szója esetleg más szempontból kifogásolható, végeredményben egy madár előnyösebbé válik, mint a szója bab, ha van lehetőség ezt a húst beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!