Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember aki...

Van itt olyan ember aki koplalással fogyott, de nem hízta vissza?

Figyelt kérdés
Kérlek, írd le a történeted. Köszi. :)
2011. okt. 14. 16:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

miből gondolod hogy senki sem akar évekig koplalni? az emberek buták, akik itt írnak koplalós kérdéseket, nos nekik szimplán a "buta" kifejezés még dicséretnek számít, tehát teljesen előrelátó és megfontolt a részemről, ha felvázolom nekik mit jelent a koplalás, mivel jár etc.

persze ha abból indulok ki hogy hülyék, akkor miért várom hogy tanulékonyak legyenek? optimizmus ^^

2011. okt. 16. 11:34
 12/33 anonim ***** válasza:

egyébként.. keressünk magyar kislányt, akinek a családja nem csóró, de mert ici-picit balf.asz a társadalom, ő is hmm.. orvosi esetté fogyta magát, holott egészségesnek és középosztálybelinek született (tehát az éhezésének nem volt EÜ. vagy gazdasági oka) ?

találnánk, itt GYIKen is írt(ak), pompás képeket szoktak néha linkelni magukról emberek.

2011. okt. 16. 11:37
 13/33 A kérdező kommentje:
Nem az évekig való koplalásra gondoltam...
2011. okt. 16. 12:58
 14/33 anonim ***** válasza:
5%

mert a napokig való koplalás az sokkal jobb?

már látom is: Wellness kiba. drága luxus szolgáltatlás - rövid ideig koplalhat velünk.

2011. okt. 16. 13:06
 15/33 anonim ***** válasza:
89%

mért kötözködsz?

(én írtam le a sztorimat, 4-500 kcalokon éltem, kb 2 hónapig.

nekem pl kvára sikerült így!!!)

megspóroltam magamnak fél évnyi szenvedést, fenntebb már leírtam,hogy kvára örülök annak,hogy nem a sovány túró meg a teljes kiőrlésű kenyér körül forog a világom, úgy hogy közben csak sír a szám,mert egy dagadt disznó vagyok.

mindenki úgy csinálja ahogy akarja, ugyhogy ne linkelgessél már légyszives éhező gyermekeket, nem tudom hogy ezzel mit akarsz bizonyítani, de feleslegesen koptatod a a billentyűzeted. ugyanis senkit sem fogsz meggyőzni, engem meg aztán végképp,főleg,hogy személyes tapasztalatom van e téren.

2011. okt. 16. 13:18
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

aki pedig beteg,vagy testképzavaros,az szintén más téma.

nem egy és ugyanaz, mint az amit pl én műveltem.

tudatosan csináltam, és megálljt parancsoltam magamnak,amikor már jól éreztem magam, és nem vártam meg míg zörögnek a csontjaim.

a testképzavar egy pszichés betegség, ez pedig csak egy szimpla fogyókúra.

csak arra akarok rávilágítani hogy ezt lehet okosan is csinálni,akármennyire egészségtelen dolog.

mellesleg meg mi nem az manapság...

2011. okt. 16. 13:22
 17/33 anonim ***** válasza:

hát, ennyi :)

ez után tényleg nem kéne írnom, mindent leírtál helyettem.

ember napi 500kcal körüli energiabevitel mellett zsírt tartalékol, izmot veszít, gratulálok. és akkor én éveket "b.aszok el" azzal, hogy többek között helyes táplálkozásról tanulok, amikor született okos emberek olyan egyszerűen megoldanak bármit, hogy most akkor gyakorlatilag nem esznek.

teljesen más világban élünk, ami neked jó, mert ijesztő lenne belecsöppenni az én valóságomba a tiéd után.

2011. okt. 16. 13:29
 18/33 anonim ***** válasza:
55%

aha...

nem vagyok sem plöttyedt,sem zsíros, izmaim vannak,feszes bőröm, a ezt mivel magyarázod???????????????

kiváncsi lennék!

2011. okt. 16. 13:36
 19/33 anonim ***** válasza:
a szerencséddel. ha még ütni is tudsz, akkor te vagy a minta ember.
2011. okt. 16. 13:39
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

szerencsém talán annyi volt, hogy nem 100kilóról indultam, valóban.

meg ez sok minden függvénye.

de ha nekem ez vált be,könnyen meg tudtam valósítani azt amit akartam,akkor te mért játszod a "megmondó-ember" szerepét?

2011. okt. 16. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!