Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Felsőtestről szeretnék fogyni...

Felsőtestről szeretnék fogyni mitmerremennyitmikor?

Figyelt kérdés
Az a problemom h 2év alatt 90kg ról felszedtem magam 115re nyáron leadtam magam 96kg ra és most megint hízok de csak felsőtestre (mell , has) de emelett gyúrok is reggel , este és az a bajom h hasról és mellről nmebirom annyira leadni a fölösleget. nyáron futottam , foci , kézi ilyen olyan fogyókura (alig ettem meg majd meghaltam de mivel gyúráshoz kell a kaja így elkezdtem, feladtam) igy sikerült fogyni de nem hasból :S vmi jó "irányt" adhatnátok h mit csináljak h felsőtestről is foggyak (gyúrás melett ha megoldható ) köszi :D amugy jelenleg 103kiló és 186cm 17/f
2011. okt. 11. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt a problémám, amikor kövér voltam, és fogytam , mellből meg hasról nem nagyon ment le ,de így a fogyókúra vége felé már onnan megy le a legtöbb, centikben is és külső szemmel is látható az eredmény.

Szerintem ez azért lehet , mert ilyen hasra hízós típus vagyok. Lehet hogy nálad is ez a helyzet. Én biciklizek, és kézi sulyzóval edzek. Nekem leginkább az utóbbi segített jobban fogyni a felsőtest részről.Mondjuk a bicajozás is segített a hasban.... Eddig -20 kilónál tartok , még 7-8 hátra van hogy elérjem a kitűzött célom....

17/F

2011. okt. 11. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet adott testrészről fogyni. Az adottságaidtól függ, melyik testrészre milyen arányban hízol. Fogyásnál ugyanez a helyzet. Ha zsírt szeretnél leadni, fogyózz! Előbb-utóbb a felsőtestről is elkezd fogyni a zsír.
2011. okt. 11. 22:39
 3/3 A kérdező kommentje:
igen sajnos nálam is ez van hasra hízósvagyok :D :( de én 3hónapig fogyóztam :S nemtom most megint fogyózzak ? ha fogyóznék is max kajában tudok változtatni .. mert most nemnagyon állok ugy h külön sport stb.. mert eddig nyároin minden nap fociztam + esténként súlyzózok .. 12kilval szoktam mondjuk esti reggeli gyúrás most is megvan :D
2011. okt. 12. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!