Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mást is "ledagiznak" a szülei?

Mást is "ledagiznak" a szülei?

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 22:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem is nyomták, hogy nem jó ez így, fogynom kéne (amúgy igazuk is volt, jobban tettem volna ha hallgatok rájuk) de belőlem meg pont nem az enorexiát váltotta ki, hanem a dacot. Azt hiszem ezért lett nekem öröm a kalóriabombák fogyasztása. Mikor nem láttak direkt kólát ittam, stb.

Nem tudom, hogyan tudták volna elérni, hogy hallgassak rájuk, mert jó volt a szándékuk, csak valahogy nem a megfelelő reagkciót váltotta ki belőlem. PEdig anyám példát is mutatott, de a szánalmas strech nacin kívül rikítószínű tangabugyis aerobic óráról mindent gondoltam, csak azt nem, hogy az jó. Meg néha beiratott ilyen mindenféle sportokra, pl. teniszre, ahol úgy indultunk, hogy 10 kört kellett futni a pálya körül. Hát én nem bírtam annyit futni, legalábbis utána már mindenhez volt kedvem, csak teniszezni nem.

2011. okt. 11. 09:28
 12/18 anonim ***** válasza:
tele elütéssel, bocs.
2011. okt. 11. 09:29
 13/18 anonim ***** válasza:

07:54-es! Ne haragudj, de anyukád nem normális! 175/55 kövér? Ne hordjál miniszoknyát? Te jó ég! Szerintem nagyon jó alakod lehet, és természetes, hogy az ember felnőttként kicsit kigömbölyödik 14 éves korához képest. Hiszen minden ember előbb nyúlik magasságilag, azután pedig formálódik, nőiesedik.

Egyébként engem sohasem piszkáltak, de a nővéremet igen, nagyon fájó megjegyzéseket tett a hülye apám szegény nővérem súlyára, olyan durvákat, hogy én is sírtam, mikor nem is nekem mondta. Pedig nem volt kövér 172/68...neki is egy 8éven át tartó anorexia lett a vége, több, mint 20 kg-t lefogyott.

2011. okt. 11. 09:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Engem is lekövéreztek mindig, lehordtak minden disznónak, meg lófejű disznónak......... viccesnek tünik, de nekem ezek nagyon rosszul estek. Belevágtam a fogyókúrába és már -20 kilónál tartok, mostmár senki nem mondja hogy kövér vagyok, sőt sokan mondták is hogy milyen sovány lettem, meg h jól nézek ki.... Még 8 kiló hátra van a kitűzött célomig :)
2011. okt. 11. 11:43
 15/18 anonim ***** válasza:
09.57: nem, igazából nincs jó alakom :D persze nem vagyok kövér, de arányos, nőies sem. inkább olyan fiús, szögletes. ezt ellensúlyozza kicsit a sport, de tény, hogy összességében nem nőies. talán inkább ez nem tetszik anyámnak, csak nem tudja rendesen megfogalmazni, mert ő még a 100 kilójával is arányos, hangsúlyos derékkal, homokóra alkattal.
2011. okt. 11. 12:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, én is megkapom. Anyum egy jó 10 kilóval soványabb nálam, mindig mondogatja, hogy ő az én koromban milyen sovány volt. A legrosszabb mikor a párom előtt kezd el cikizni, hogy mekkora fenekem, meg miért nem jó rám a kabát, amit 3 éve vettünk? Miért nem jön rám az a nadrág? Miért nem fogyok már le? Néha úgy szeretném, ha kövérebb lenne( ő kifejezetten sovány)
2011. okt. 11. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:
o.O amikor 65 kilós voltam, anya akkor is tökéletesnek talált, egyáltalán nem mondta soha hogy fogyjak le vagy bármi, de én mindig mondtam, de sajnos csak mondtak mindig, és nem cselekedtem. Anyu nem tud hizni (47kg) volt vérvételen meg minden de semmi, egészséges. Most nem is ez a lényeg, ugyebár én azóta lefogytam most 49 kiló vagyok, és most azt mondja hogy sovány vagyok, amikor ez nem igaz mert nagyon izmos a lábam és igy alapból nem tűnök vékonynak, csak neki furcsa hogy azért tizenvalahány kilót fogytam. :) Megkérdeztem valamelyik héten hogy volt-e olyan hogy azt gondolta (amig kövér voltam) hogy jobb lenne ha fogyóznék...válasz?: nem, nekem akkoris tökéletes voltál! :) IMÁDOOM. <3<3<3
2011. okt. 11. 17:44
 18/18 anonim ***** válasza:
elirtam: * csak neki furcsa hogy igy nézek ki (mert attól hogy izmos a lábam, nagy a változás) és azért tizenvalahány kiló fogyás nagyon látszik. :) és még annyi hogy csak 14éves vagyok ééss nagyon sok ismerőse, bnője mondja hogy a kitartásomat díjazzák. ;D
2011. okt. 11. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!