Hogyan lehet lefogyni, ha valaki azt eszi amit a szülei is itthol, ami itthol van, és nem lehetséges, hogy ő mást egyen?
fele annyit eszek
ha ropival, chipsel, sütikkel kínálják köszönöm nem kérek
üdítőt nem issza meg helyette víz
ti is esztek szerintem zöldségeket, gyümölcsöket, próbál abból többet enni
ha nagyon zsíros a hús leitataja-ha szégyelli elvonul és papírzsebkendővel a szobában itatja le
ugyanez a helyzetem
egyél feleannyit, a zsíros húsokból főleg!
illetve ha van saláta is akkor abból szedj többet
Mindezek mellé:
a szénhidrátot (kenyér, tészta) délutántól hagyd el lehetőleg, vagy csak minimálisat egyél belőle. Persze a sütik, csokik, nasik teljes mértékben kizárva.
És még mellé teszed a rendszeres, intenzív testmozgást, akkor lehet fogyni. A testmozgásból amire lehetőséged van: kerékpár, úszás, futás, aerobik, bármi, ha más nincs, akkor napi rendszerességgel intenzív gyaloglás. Persze ezeket úgy kell elkezdeni, hogy a teljesítményt fokozatosan növelni, ne legyen a szervezet számára megerőltető, csak az u.n. kellemesen elfáradtam határig növeld mindig.
ez annyira jó kérdés!
és olyan szép, hogy nem azt kérdezik az emberek, hogy "ha azt eszem otthon amit a szüleim, ami nagyon kevés mert szegények vagyunk. hogy lehet tömeget növelni?"
fogyni (pontosítás nélkül, hogy izomból vagy zsírból) könnyebb, mert alapvetően elég KEVESEBBET enned. az már más kérdés, hogy figyelni kéne a megfelelő fehérje, zsír bevitelre, edzésre..
Olvasd már el!
... ha nincs lehetőség arra, hogy mást egyen.
Valószínű, hogy a mama is dolgozik, ez mellet még este megfőzi a vacsorát. Te elvárnád tőle, hogy neked még külön "mást" vásároljon, és neked külön "mást" főzzön?
Nem feltétlenül a máson van a hangsúly, a lényeg: miből mennyit? És a "más" rögtön el is felejthető.
egy fizetésből élünk,így nem lehetséges ,hogy mindenből a drága zsírszegény stb ételeket vegyük ,és azt együk naponta.
11kilót szeretnék fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!